Már megint Balotelli! Betörőnek nézték, rendőrt hívtak rá a szomszédjai

Vágólapra másolva!
2011.11.27. 17:31
null
Már megint én? Már megint! (fotó: www.joe.ie)
Mario Balotelli hazaugrott a néhány hete saját kezűleg felgyújtott házába, hogy elhozzon pár holmit, ám az éber szomszédok nem ismerték fel a futballistát, ezért szentül hitték, betörő garázdálkodik a futballista otthonában. Nosza, hívták is a rendőrséget! A többit el lehet képzelni...

"Miért mindig én?" – tette fel a kérdést a Manchester United elleni városi rangadón Mario Balotelli, a Manchester City sültbolond olasz támadója. Hát, mert egy ökör vagy fiam, válaszolhatnánk meg a kérdést egy lejtő egyszerűségével, csak hogy Mario barátunk is biztosan megértse.

Mert Balotelli bizony a hét 168 óráján úgy viselkedik, mint aki nem teljesen százas. A csatár idiótábbnál idiótább sztorijainak felsorolásától most eltekintenék, megelégszünk a legfrissebb baromságának ismertetésével. Az egyébként kifejezetten tehetséges labdarúgó néhány hete magára gyújtotta a házát, amikor néhány lökött haverjával ki akartak próbálni egy tűzijátékot. A 3 millió fontot érő kecó persze annak rendje és módja szerint leégett, Mario pedig kereshetett magának egy átmeneti otthont.
Igen ám, de néhány holmija ott maradt a régi lakásban, ezért aztán úgy gondolta, az egyik barátjával elugrik a holmikért. Igen ám, de a pakolást estére halasztotta, a sötétben pedig, ugye nehéz lehet őt felismerni... A közvetlen szomszédjainak sem sikerült, így aztán a szomszédok egyből azt gondolták, hogy betörők pakolják a dobozokat a Balotelli-házban.
Nosza, rögtön tárcsázták is a rendőrség számát, a derék jardok pedig villámgyorsan ki is érkeztek a helyszínre. Nem tudjuk, hogy a rendőrök, vagy a "tetten ért" focista lepődött-e meg jobban, ám egy rövid magyarázkodás és egy valamivel hosszabb sóhajt követően Mario nyugodtan elszállíthatta a saját házából a saját tévéjét – természetesen büntetlenül.
Tipikus Balotelli-történet, nem igaz?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik