Videó: Ibrahimovic üzent, visszatér Spanyolországba?

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2019.10.29. 13:14
null
Úgy tűnik, Ibrahimovic hamarosan búcsút int Los Angelesnek (Fotó: AFP)
Egyre több jel mutat afelé, hogy Zlatan Ibrahimovic távozik az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS-ben) szereplő Los Angeles Galaxytől – ezúttal maga a svéd csatár küldött egy rejtélyes üzenetet a rajongóinak az Instagram-oldalán.

A svéd csatár szerződése december végén lejár, és mivel a Los Angeles Galaxy a városi rivális Los Angeles FC elleni 5–3-as vereségévelbúcsúzott az MLS rájátszásából, könnyen előfordulhat, hogy Ibrahimovic nem lép többet pályára sem a Galaxyben, sem az MLS-ben.

Esetleges klubváltásáról több cikk is megjelent az utóbbi időben, saját bevallása szerint Európábais szívesen visszatérne, ám az argentinBoca Juniorsis szóba került vele kapcsolatban. A 38 éves labdarúgó legfrissebb Instagram-sztorijából kiindulva jelenleg az előbbire van a nagyobb esély…

„Hello, Spanyolország! Képzeljétek, visszatérek!” – üzent az Instagramon Zlatan Ibrahimovic.

Mint ismert, Ibrahimovic korábban már játszott a La Ligában, 2009 és 2011 között az FC Barcelona játékosa volt – igaz, csak a 2009–2010-es idényben szerepelt a katalán csapat színeiben, ezt követően az AC Milan kölcsönjátékosa volt, majd a Barca végleg el is adta a játékjogát az olasz együttesnek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik