Real: újabb hangfelvétel, CR és Mourinho is kapott Péreztől

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2021.07.14. 11:56
null
Pérez és Ronaldo még 2013-ban (Fotó: AFP)
Még nincs vége. A Raúlt és Iker Casillast érintő felvételek publikálása után az El Confidencial újabb hanganyagot hozott nyilvánosságra, amelyen Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke hallható. Ezeken Cristiano Ronaldóról és José Mourinhóról beszél a klub első embere – szintén nem éppen baráti hangvételben.

Mint ismert, a spanyol lap a minap nyilvánosságra hozta azt a felvételt, amelyen Pérez a klub két spanyol legendáját, Raúlt és Casillast támadja. Ebből nem kis perpatvar alakult ki Madridban, de még mielőtt lenyugodhattak volna a kedélyek, jött az újabb hanganyag. Pérez hangját 2012 októberében rögzítették, a most publikált felvételen többek között Cristiano Ronaldo és José Mourinho is megkapta a magáét.

„Cristiano egy őrült. Egy idióta, beteg ember. Azt hiszitek, normális, de nem az, különben miért csinálna ilyeneket? A legutóbbi húzását az egész világ látta. Miért csinál ilyen butaságokat?” – mondja a felvételen Pérez a Real Madrid történetének egyik legnagyobb alakjáról, aki 2009 és 2018 között 438 meccsen 450 góllal és 132 gólpasszal segítette a csapatot.

Ezek után a fővárosiakat 2010-től 2013-ig irányító Mourinho is kapott bíráló szavakat, és képbe került Jorge Mendes játékosügynök is, aki Ronaldo és Mourinho ügyeit is intézi.

„Mendes nem kontrollálja Cristianót, ahogy Mourinhót sem. Nincs súlya. Ezeknek az embereknek komoly egója van, mindketten el vannak kényeztetve, és nem látják a valóságot, mert mindketten jóval több pénzt kereshetnének, ha ahhoz lenne kedvük. Egyikük sem normális, elképesztő mennyiségű pénzről beszélünk például a képi jogokkal kapcsolatosan. Ráadásul az ő dacos, kihívó arcukat senki sem kedveli. De a nyilvánosság előtt persze teljesen más minden!” – utalt ezzel Pérez arra, hogy a két portugál szerinte gyakran szembement sok mindennel és mindenkivel, de kifelé nem éppen ezt kommunikálták.


 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik