K. D. 2021.07.13 16:30 Frissítve: 2021.07.14 08:01

Real: kikerült a felvétel, amelyen az elnök a legendákat szidja

Óriási balhé ütötte fel a fejét Madridban, miután az El Confidencial lehozott egy hangfájlt, amelyen a Real Madrid elnöke, Florentino Pérez szidja a blancók legendáit.

 

A Real Madrid szurkolóinak nagy része a mai napig neheztel a klubra azért, ahogy a csapat két ikonjával, Iker Casillasszal és Raúllal bánt – hiszen egyik legenda sem úgy búcsúzott, ahogyan azt megérdemelte volna.

Most pedig, hosszú évek után újra előkerült a téma a spanyol fővárosban, miután az El Confidencial közölt egy hangfájlt, amelyen a királyiak elnöke, Florentino Pérez hallható 2006-ban.

„Raúl és Casillas a Real Madrid két legnagyobb szélhámosa. Raúl az első, Casillas a második...” – hallható a felvételen Pérez.


„Raúl elképesztően negatív személyiség, aki tönkreteszi a csapatot. Azt fogják a végén hinni, hogy a klub ilyen rossz, pedig miatta van az egész. Borzasztó az a srác… Casillas meg sosem volt a Real Madrid kapusa. Hatalmas csalódás, az volt ő. Nem is értem, hogy tudják őt védeni a szurkolók” – tette hozzá Pérez.

A szurkolók által nehezen feldolgozható mondatokra már a Real Madrid is reagált hivatalos közleményben, melyben az elnök is megszólal.

Előkerült egy felvétel, óriási balhé lett belőle Madridban (Fotó: AFP)

„Ezt a felvételt Mr. José Antonio Abellán készítette, aki évek óta próbálja eladni valakinek a sztoriját. Csodálkozom, hogy most sikerült…” – mondta Pérez, aki azzal védte magát, hogy ez egy összetett beszélgetésből kiragadt részlet volt, amely magában nem értelmezhető.

A madridiak elnöke hozzátette, az ügyet innentől az ügyvédei intézik, és szerinte az egész balhé csak a szuperligás botrány miatt került most elő.

2021.10.17 20:53:45

Spanyol labdarúgás P. K.

Depay és Coutinho is betalált, Sergio Agüero bemutatkozott, győzelem a Valencia ellen.

2021.10.14 18:34:53

Spanyol labdarúgás SMAHULYA ÁDÁM

Messi Párizsban, Xavi Katarban, Iniesta Japánban: csak Piqué és Busquets maradt hírmondónak.

2021.10.07 14:16:31

Spanyol labdarúgás SMAHULYA ÁDÁM

A kritika sohasem zavarta, de tudja, hogy Brazíliában és Madridban is rengeteget várnak tőle.

2021.10.03 15:46:52

Spanyol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

De Tomás és Aleix Vidal volt eredményes az Espanyoltól, a Real csak szépíteni tudott Benzema révén.

2021.10.02 19:07:54

Spanyol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

Griezmann csak a második félidőre állt be, ekkorra már eldőlt a mérkőzés – itt a Koeman-éra vége?