K. D.
2021.07.13 16:30 Frissítve: 2021.07.14 08:01

Real: kikerült a felvétel, amelyen az elnök a legendákat szidja

Óriási balhé ütötte fel a fejét Madridban, miután az El Confidencial lehozott egy hangfájlt, amelyen a Real Madrid elnöke, Florentino Pérez szidja a blancók legendáit.

 

A Real Madrid szurkolóinak nagy része a mai napig neheztel a klubra azért, ahogy a csapat két ikonjával, Iker Casillasszal és Raúllal bánt – hiszen egyik legenda sem úgy búcsúzott, ahogyan azt megérdemelte volna.

Most pedig, hosszú évek után újra előkerült a téma a spanyol fővárosban, miután az El Confidencial közölt egy hangfájlt, amelyen a királyiak elnöke, Florentino Pérez hallható 2006-ban.

„Raúl és Casillas a Real Madrid két legnagyobb szélhámosa. Raúl az első, Casillas a második...” – hallható a felvételen Pérez.


„Raúl elképesztően negatív személyiség, aki tönkreteszi a csapatot. Azt fogják a végén hinni, hogy a klub ilyen rossz, pedig miatta van az egész. Borzasztó az a srác… Casillas meg sosem volt a Real Madrid kapusa. Hatalmas csalódás, az volt ő. Nem is értem, hogy tudják őt védeni a szurkolók” – tette hozzá Pérez.

A szurkolók által nehezen feldolgozható mondatokra már a Real Madrid is reagált hivatalos közleményben, melyben az elnök is megszólal.

Előkerült egy felvétel, óriási balhé lett belőle Madridban (Fotó: AFP)

„Ezt a felvételt Mr. José Antonio Abellán készítette, aki évek óta próbálja eladni valakinek a sztoriját. Csodálkozom, hogy most sikerült…” – mondta Pérez, aki azzal védte magát, hogy ez egy összetett beszélgetésből kiragadt részlet volt, amely magában nem értelmezhető.

A madridiak elnöke hozzátette, az ügyet innentől az ügyvédei intézik, és szerinte az egész balhé csak a szuperligás botrány miatt került most elő.

2023.03.19 19:17:44

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

Roberto és Kessié találata katalán sikert jelentett az el Clásicón, 12 pont a két csapat közti különbség.

2023.03.12 20:36:55

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

A katalánok kilencpontos előnyből várhatják a jövő heti el Clásicót.

2023.03.11 03:49:06

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

Az Espanyol kilenc év után talált be a Bernabéuban, de így sem szerzett pontot.

2023.03.05 14:08:22

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

Fontos pontokat veszített a címvédő a lelkes sevillaiak otthonában, tovább nőtt az élen a Barcelona előnye.

2023.03.05 14:08:58

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

Raphinha gólja elegendőnek bizonyult, a Barcelona fél órát emberhátrányban játszva is nyert.