Real Madrid: Zidane pozitív vírustesztet produkált

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2021.01.22. 12:58
null
Zidane-t néhány hétig biztosan nem látjuk az oldalvonal mellett (Fotó: AFP)
A Real Madrid hivatalos felületein keresztül jelentette be, hogy vezetőedzője, Zinédine Zidane pozitív koronavírustesztet produkált.

A madridi klub szűkszavű közleményében az egyszerű tényközlésen kívül nem szerepel más, ám a spanyol sajtó úgy tudja, Zidane-t segítője, David Bettoni helyettesíti a közeljövőben, ő tartja meg a Deportivo Alavés elleni, szombati mérkőzést megelőző sajtótájékoztatót is.

A Marca úgy tudja, Zidane a csütörtöki edzésen még részt vett, és az Alcoyano elleni kupakudarcot követően röviden, váratlanul higgadt hangnemben beszélgetett a játékosaival a kiesésről.

A betegség lefolyásától függ az, hogy Zidane mikor térhet vissza a kispadra, de az előírásoknak megfelelő elkülönítési időszakban biztosan nem csatlakozhat a csapathoz. A madridiak a következő négy mérkőzésükön az Alavés mellett a Levantéval, az Huescával és a Getaféval néznek farkasszemet.

Zidane január elején egyszer már karanténba került, miután találkozott egy igazolt koronavírus-fertőzöttel, ám akkor a negatív teszteredményei miatt gyorsan visszatérhetett.

JANUÁR 23., SZOMBAT

SPANYOL LA LIGA
20. FORDULÓ

21.00: DeportivoAlavés–Real Madrid (Tv: Spíler2)


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik