Real Madrid: Szeretnénk, ha Messi maradna Barcelonában – Ramos

B. L.B. L.
Vágólapra másolva!
2020.09.03. 10:12
null
A királyi gárda csapatkapitánya szerint az argentin kiérdemelte a távozás jogát, de annak módját megkérdőjelezi (Fotó: AFP)
Sergio Ramos úgy véli, Lionel Messi kiérdemelte a távozás jogát, ugyanakkor megkérdőjelezi ennek módját. A Real Madrid csapatkapitánya mindenesetre örülne, ha az argentin klasszis maradna a rivális FC Barcelonánál.


Ramosék rivalizálása 14 éve tart a spanyol futballban, mind a ketten a La Liga történetének ikonikus játékosai közé emelkedtek az elmúlt bő évtizedben.

Mint ismert, Messi távozása igencsak benne van a levegőben – bár egyes friss riportok szerint most már inkább az valószínű, hogy marad… –, ezzel kapcsolatban a Real Madrid csapatkapitánya is megszólalt.

„Úgy vélem, Messi kiérdemelte a tiszteletet, hogy a jövőjéről döntsön – mondta a Barcelonában 731 találkozón 634 gólt szerző argentinnal kapcsolatban Ramos. Azt nem tudom, hogy ezt a legmegfelelőbb módon teszi-e vagy sem.”

„Ugyanakkor a spanyol futball és a Barca érdekében mindannyian azt szeretnénk, ha a katalánok megtartanák legjobb játékosaikat. Szeretnénk, ha Messi maradna. Jobbá teszi a spanyol bajnokságot és a csapatát, és szebbé az el Clásicókat. A világ egyik legjobbja, minden tiszteletet megérdemel bármiféle spekuláció nélkül, aztán majd meglátjuk, mit hoz a jövő” – idézi Ramost az El Mundo.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik