K. D. 2019.07.09 16:48 Frissítve: 2019.07.09 17:10

Real: furcsa egyezés, csaltak Hazard bemutatásánál? – kép

Eden Hazard, a Real Madrid labdarúgócsapatának legjobban várt nyári szerzeménye megérkezett új klubjához, sőt, már az idény előtti orvosi vizsgálatokon, felméréseken is átesett. Igaz, utóbbi nem volt épp zökkenőmentes…

 

A blancók új sztárjának minden pillanatáról szeretne beszámolni a helyi sajtó, így nem lehet meglepetés senkinek, hogy az As is a címlapján hozta a madridiak orvosi vizsgálatait, a kép elején természetesen Eden Hazard-t szerepeltetve.

A szemfüles szurkolók azonban kiszúrtak valamit: vagy a megszólalásig hasonlít nyaktól lefelé a belga klasszis és Karim Benzema, vagy itt valaki csalt egy kicsit…

Itt valami nem stimmel… (Fotó: As)

Az ugyanis a címlapot látva elég egyértelműnek tűnik, itt bizony az újságnál bevetették a Photoshopot, és szinte biztos, hogy Hazard fejét tették Benzema testére.

„De miért tennének ilyet?” – vetődhet fel a kérdés teljesen jogosan.

Nos, az egyik opció, hogy egyszerűen ez a kép nézett ki jobban, és könnyebb volt berendezni így a címlapot, ám látva, hogy még a belga tetoválásával is szórakoztak egy keveset, hogy úgy tűnjön, ez tényleg Hazard teste, ezt a lehetőséget gyorsan ki is zárhatjuk.

Meglepően sok az egyezés (Fotó: Twitter)

Marad tehát a második opció: a beszámolók szerint Eden Hazard egy picit elengedte magát a nyári lazítás alkalmával, s egy kis túlsúllyal és pocakkal érkezett meg a madridiakhoz.

Ezt pedig nem szívesen reklámoznák Madridban, elvégre a drukkerek nem biztos, hogy örülnének, ha azt látnák, a 100 millió eurós igazolásuknak fontosabb volt a desszert, mint az, hogy fitten érkezzen álomklubjához.

Hazard egy picit elengedte magát (Fotó: Twitter)

Karim Benzema formájába viszont nem lehet belekötni, a francia rajtra készen érkezett meg a vizsgálatokra, ezért lett övé a „megtisztelő feladat”. Igaz, nem biztos, hogy tud róla a támadó, hogy ő lett Hazard testmodellje az új idényre…

2021.01.24 15:50:38

Spanyol labdarúgás RUSZNÁK GYÖRGY

A foggal-körömmel védekező hazaiak csak megnehezíteni tudták a katalánok dolgát, de azt nagyon.

2021.01.23 20:17:37

Spanyol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

Kroos, Benzema és Modric remekelt; Hazard gólt lőtt és gólpasszt adott – először madridi karrierje során.

2021.01.21 19:58:05

Spanyol labdarúgás VÉGH JÁNOS

Nem volt egyszerű dolguk: Griezmannék harmadosztályú ellenfelük ellen hosszabbításra kényszerültek.

2021.01.20 23:36:09

Spanyol labdarúgás CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Aligha van szüksége Messinek arra, hogy igyekezzem magyarázni a cselekedeteit. Bár kétségtelen, mögötte is halmozódnak az évek, mérséklődött kirobbanásának intenzitása is, amellyel korábban alig adott esélyt a védőknek az utánrúgásra.

2021.01.20 19:17:49

Spanyol labdarúgás RUSZNÁK GYÖRGY

Vezetett a Real, de a lelkesen küzdő hazaiak előbb egyenlítettek, majd tíz emberrel a győzelmet is megszerezték.