Real: barcelonai kitérő után tér vissza Casilla – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.08. 12:15
A spanyol Marca cikke szerint a La Ligában szereplő Real Madrid hamarosan szerződteti az Espanyol kapusát, Kiko Casillát.

A Cadena COPE értesülése szerint a király gárda 3 millió eurót fizet Casilláért. A 28 éves kapus számára nem lenne ismeretlen a madridi légkör, hiszen a Gimnastic után a Real utánpótlásában nevelkedett, és a C és a B-csapat tagja is volt, mielőtt 2007-ben a barcelonai Espanyolhoz szerződött.

A spanyol források szerint Casillát választották ki arra, hogy helyettesítse Iker Casillast, aki minden bizonnyal a Portónál folytatja pályafutását.

Ugyanakkor a Marca az újabb cikkében arról számol be, hogy Casilla egyelőre úgy készül az Espanyolnál, mintha mi sem történne.

A Realnak azért van szüksége gyorsan rutinos kapusra, mert Casillas vélhetően a héten távozik, a helyettesének kinézett David de Geáról pedig még javában zajlanak az egyeztetések a Manchester Uniteddel. A cserekapus, Keylor Navas sérülten érkezett vissza Madridba, felépülése három hetet vesz igénybe. Amint arról beszámoltunk: a madridiak felkészülése viszont pénteken kezdődik, vasárnap pedig már edzőtáborba utaznak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik