Kép: egyedi ajándék a Messitől gólt kapó kapusoknak

MTI/T. D.MTI/T. D.
Vágólapra másolva!
2020.12.25. 09:08
null
Gianluigi Buffon is kapott a nem mindennapi ajándékból (Fotó: Getty Images)
Mint ismert, Lionel Messi és az FC Barcelona kedden háromgólos győzelmet aratott a Real Valladolid otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokságban (La Liga). Az argentin klasszis szerezte csapata harmadik találatát, ezzel megdöntve Pelé egy klubban szerzett gólokra vonatkozó 643-as rekordját. Ehhez a különleges alkalomhoz járt a különleges ünneplés – de nemcsak Messi, hanem a 644 gólt „összeszedő” kapusok számára is.

A Budweiser nevű amerikai sör gyártói a rekorddöntés után minden egyes kapusnak, aki Messi 644 barcelonai góljából akár egyet is kapott, küldtek egy (vagy több) egyedi, díszdobozos, sorszámmal ellátott sört. Az Atlético Madrid szlovén kiválósága, Jan Oblak, vagy a Juventus-legenda Gianluigi Buffon fotózkodott is a nem mindennapi ajándékkal, ahogyan a Chelsea játékosa, Kepa Arrizabalaga is. Összesen 160 kapushoz érkezik ilyen csomag, köztük a Ferencváros játékosa, Dibusz Dénes is „jogosult” az ajándékra a Barcelona elleni 5–1-es októberi Bajnokok Ligája-meccs kapcsán.

A 33 éves Messi és családja szerdán magánrepülővel utazott Argentínába. Nem sokáig élvezhetik azonbana kellemes, nyárias időjárást, mert a katalán csapat vasárnap ismét edzésbe áll, mivel jövő kedden az Eibarral játszik bajnoki mérkőzést.














 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik