Barcelona: megegyeztek, az Atlético viheti Suárezt – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2020.09.23. 09:35
null
Luis Suárez Barcelonából Madridba költözhet (Fotó: AFP)
Egybehangzó spanyol sajtóhírek szerint megszületett a megállapodás a klubok között, így a barcelonai Luis Suárez hamarosan az Atlético Madrid játékosa lehet.

Mint ismert, kedden még úgy tűnt, kútba eshet az üzlet, mivel a Barcelona elnöke, Josep Maria Bartomeu az ingyenes transzferről szóló korábbi hírek ellenére mégis pénzt szeretett volna kapni a klub történetének harmadik legeredményesebb játékosáért. A keddi megbeszélés utáni késő esti hírek szerint azonban mégis sikerül összehozni az üzletet, mivel Bartomeu – bizonyos formában – letett a szándékáról.

Annyit azért sikerült elérnie, hogy bizonyos feltételek teljesülése esetén lásson némi pénzt a transzferből a Barcelona: a katalánok két-két milliót kapnak, ha a következő két évben az Atlético bejut a Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe – írja több spanyol lap, köztük a Mundo Deportivo.

Ezek után nem meglepő, hogy az Atléti kétéves szerződésben gondolkodik Suárezszel kapcsolatban. A játékosnak még igent kell mondania a feltételekre, a Sport szerint idényenként 7.5 millió eurós fizetése lesz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik