Barca: „Kezdjünk el álmodni!” – Dani Alves a bajnoki esélyekről

Vágólapra másolva!
2022.03.21. 12:44
null
Dani Alves ennél szebb ajándékot nem is kívánhatott volna a 400. meccsére (Fotó: fcbarcelona.com)
Mint ismert, az FC Barcelona 4–0-ra nyert a Real Madrid otthonában a spanyol La Liga 29. fordulójának szuperrangadóján. A lefújás után a katalánok mezében 400. tétmérkőzését lejátszó Dani Alves elégedetten értékelt a kamerák előtt – hívta fel a figyelmet a barcauniversal.com. 

„Ez volt a legjobb ajándék, amit kaphattam” – árulta el Dani Alves, s megjegyezte, mindig öröm nyerni a Bernabéuban, amit most még különlegesebbé tesz az, hogy hosszú idő után sikerült ez nekik.

„Megtiszteltetés négyszáz meccsen pályára lépni ebben a fantasztikus klubban. Büszke vagyok arra, hogy Barca-játékos vagyok. Remélem, a szurkolók is elégedettek – árulta el a 38 éves brazil játékos, aki a bajnoki esélyekről is beszélt. – Álmodjunk! Kezdjünk el arról álmodni, hogy megnyerjük a bajnokságot! Mi mindent megteszünk ezért.”

„Ez a győzelem a miénk: a játékosoké, az edzői stábé, a klubé és persze a szurkolóké. Mi vagyunk a Barca, akkor is, ha jól megy, és akkor is, ha nem” – jelentette ki Dani Alves, akit Xavi a 86. percben küldött a pályára az el Clásicón.



A MÉRKŐZÉS ÉLŐ, SZÖVEGES TUDÓSÍTÁSA ITT!

SPANYOL LA LIGA
29. FORDULÓ
Real Madrid–FC Barcelona 0–4 (0–2)
Madrid, Santiago Bernabéu Stadion, 60 017 néző. Vezette: Martínez Munuera
Real Madrid:
Courtois – Carvajal (Mariano Díaz, a szünetben), Éder Militao, Alaba, Nacho (L. Vázquez, 63.) – Casemiro, Kroos (Camavinga, a szünetben), Modric – F. Valverde, Rodrygo (Asensio, 63.), Vinícius Júnior. Vezetőedző: Carlo Ancelotti
Barcelona: Ter Stegen – R. Araújo, Piqué, Eric García, Alba (Dani Alves, 86.) – F. de Jong (Gavi, 71.), Busquets, Pedri (Nicolás González, 86.) – O. Dembélé (Adama Traoré, 80.), Aubameyang (Depay, 71.), Ferran Torres. Vezetőedző: Xavi
Gólszerző: Aubameyang (29., 51.), R. Araújo (38.), Ferran Torres (48.)


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik