Barca: „Ha Griezmann kinyitná a száját, Koeman nem lenne boldog”

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2020.10.06. 22:34
null
Didier Deschamps csapatában Antoine Griezmann-nak mind jut hely a pálya közepén (Fotó: AFP, archív)
Nem elégedett a barcelonai helyzetével Antoine Griezmann – véli Didier Deschamps, a francia labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

 

Az 51 éves tréner a keddi sajtótájékoztatóján beszélt az FC Barcelona támadójáról, aki az új idényben már nem a pálya bal, hanem inkább a jobb szélén játszik a katalánoknál, de az igazán jó teljesítménnyel továbbra is adós – az első három spanyol bajnoki mérkőzésen gólt és gólpasszt sem jegyzett.

„Meggyőződésem, hogy Griezmann nem elégedett a jelenlegi barcelonai helyzetével – idézi a Marca Deschamps-ot.Ha a nyilvánosság előtt kinyitná a száját, akkor nem hiszem, hogy Ronald Koeman (a Barcelona vezetőedzője – a szerk.) boldog lenne attól, amit hall. Nem szeretnék arról beszélni, hogy mi történik a kluboknál, de nem értem, Griezmann miért a jobb oldalon, és miért nem középen játszik.”

Deschamps a francia válogatottban általában „hamis kilencesként”, vagy ha úgy tetszik, árnyékékként játszatja Griezmannt a csatár(ai) mögött, és abban a szerepkörben a 29 esztendős kiválóság általában hatékonyabban is futballozik. Azt ugyanakkor nem vitatja Deschamps, hogy játékosának a Barcelona legutóbbi, Sevilla elleni bajnokiján (1–1) a helyzeteiből illett volna legalább az egyiket értékesíteni.

„Ilyen kvalitású labdarúgónak a két helyzetéből az egyiket be kellett volna lőnie” – mondta a francia válogatott szövetségi kapitánya.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik