Atlético: folytathatja karrierjét a szívműtéten átesett argentin

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.12. 17:57
Folytathatja pályafutását Ángel Correa, aki a nyáron szívműtéten esett át. A 19 esztendős argentin utánpótlás-válogatott támadó klubváltásáról már a legutóbbi szezon végén megegyezett a San Lorenzo és az Atlético Madrid, de addig nem vált véglegessé a transzfer, amíg nem derült ki, Correa visszatérhet-e a pályára.

A júniusi hírek arról szóltak, hogy a játékstílusa alapján Juan Román Riquelméhez, a testalkata szerint pedig Sergio Agüeróhoz hasonlított futballista rutinműtéten esik, és csak néhány napos pihenőre kényszerül, de később kiderült, súlyosabb a probléma.A júniusi hírek arról szóltak, hogy a játékstílusa alapján Juan Román Riquelméhez, a testalkata szerint pedig Sergio Agüeróhoz hasonlított futballista rutinműtéten esik, és csak néhány napos pihenőre kényszerül, de később kiderült, súlyosabb a probléma.

A júliusban megoperált Correa több hónapot hagyott ki, de végül megkapta az orvosok engedélyét a játékra, folytathatja a pályafutását, és hamarosan edzésbe állhat az Atléticónál.

„A megállapodás már korábban megszületett a két klub között, csak a vételár átutalását halasztottuk el. Az Atlético vezetői december 10-én Buenos Airesben jártak, ahol aláírtuk a papírokat. Az első részletet januárban folyósítják, összesen 5.6 millió euróval gazdagodunk” – mondta Matías Lammens, a San Lorenzo elnöke.

Az AS értesülései szerint azonban Correa ebben az idényben nem lép pályára a spanyol bajnoknál, mert a télen kölcsönadják a Rayo Vallecanónak, melynek színeiben február elején, az U20-as dél-amerikai kontinenstorna után mutatkozhat be.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik