Atlético: 30 éves brazil védő érkezik a Portótól – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.28. 07:43
null
Felipe a nyártól az Atlético Madrid játékosa (Fotó: AFP)
Az Atlético Madrid megegyezett az FC Portóval Felipe Augusto de Almeida Monteiro átigazolásáról – jelentette be a hivatalos honlapján a portugál együttes.

 

A portói klub közleményében az áll, a La Ligában szereplő Atlético Madrid 20 millió eurót fizet a 30 éves középhátvédért, aki a 2018–2019-es idényben 53 tétmérkőzésen összesen négy gólt szerzett.

Felipe 2016 nyarán a Corinthianstól szerződött az FC Portóhoz, melynek színeiben összesen 142 találkozón lépett pályára és 11-szer talált be. A brazil válogatottban eddig egy felkészülési meccsen jutott szóhoz: tavaly szeptemberben a Salvador elleni meccsen (5–0-s brazil győzelem) a szünetben állt be.

Később az Atlético Madrid is megerősítette a transzfert. Felipe három évre szóló megállapodást köt Diego Simeone együttesével.

Atlético de Madrid on Twitter

Acuerdo con el @FCPorto por Felipe, pendiente de la recepción de Certificado de Transferencia Internacional (CTI); el central se incorporaría a partir del 4 de julio para las tres próximas temporadas https://t.co/BVe3IdP0Mf #AúpaAtleti



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik