La Liga: újabb magyar szereplő a bajnokságban, a Viwa lett a Celta hivatalos vitaminvize

Vágólapra másolva!
2024.01.24. 10:02
null
Már több mint tíz országban fogyasztják azokat a vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag magyar gyártmányú Viwa vitaminvizeket, amelyek először „hazai pályán” nyerték el a fogyasztók tetszését, majd az idén már nemzetközi elismerésben is részesültek. Az Európa több országában piacvezető hazai cég vezetői évek óta a magyar sport elkötelezett támogatói, most viszont szintet lépve a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) is támogatói, illetve beszállítói szerepet vállaltak. (x)

79 spanyol városban szavaztak rájuk – a szakma bajnokai lettek

„Eddig elvégzett munkánk legnagyobb elismerésének számít, hogy 2024-ben a mi vitaminvizeink nyerték el Spanyolországban az „Év Terméke” címet, ami a zsűrizésben részt vevő 79 város tízezer elégedett fogyasztójának véleményét tükrözte. Sportnyelven szólva ezzel a szakma bajnokai lettünk, aminél díszesebb cégért keresve sem találhattunk volna magunknak” – nyilatkozta az SzPress Hírszolgálatnak Kaszás Attila, az innovatív megoldásokban és a sporttámogatásban rejlő lehetőségeket kereső magyar vállalkozás társtulajdonosa és ügyvezetője.

 

A látványos spanyolországi térhódítást is meglovagolva döntött úgy a menedzsment, hogy kiszemelnek magunknak egy labdarúgócsapatot az Európa egyik legerősebb bajnokságának számító spanyol élvonalban (La Liga), amelyik egyelőre nem veszi fel a versenyt a Real Madriddal és az FC Barcelonával, de már képes olyan bravúrokra, amilyennek nemrégiben a Valencia elleni 3–1-es győzelmük számított.

„Még csak néhány napja, hogy aláírtuk a szerződésünket a Celta Vigo vezetőivel, amelynek értelmében mostantól a Viwa termékcsalád a csapat hivatalos vitaminitala, amely a marketingkommunikáció és a piaci növekedés számos lehetőségét tárja fel előttünk – folytatta a cégvezető. – Megjelenhetünk a stadionon belül a LED-falakon és az óriáskivetítőkön, bemutathatjuk a funkcionális italainkat a klub közösségimédia-felületein, de lesznek nyereményjátékaink és ismétlődő eladásösztönző promóciónk is.”

Az Európa-ligát célozzák meg Galiciában

Bár a Celta vasárnap hazai pályán 1–0-ra kikapott az élmezőnybe tartozó Real Sociedad együttesétől, és ezek után a 20 csapatot felvonultató La Ligában a 16. helyet foglalja el, a klub vezetői így is előrelépésre számítanak, mi több, arra, hogy az „égszínkékek” három éven belül olyan helyet harcolnak ki maguknak, ami az Európa-liga mezőnyébe juttatja őket.

„Sok mindent tudtunk már meg az alig negyedmilliós Vigo városának büszkeségeiről, így azt is, hogy harminc országban építettek ki utánpótlásbázist maguknak, ezeknek a »felhozatalából« meríthetnek a jövőben. Számunkra nem csupán a város, hanem az egyharmad Magyarország lakosságú Galícia, Spanyolország autonóm közössége is fontos kapcsolatot jelent, az együttműködés és az értékesítés újabb lehetőségeit. Erre is gondoltunk, amikor hosszú távú megállapodást kötöttünk egy olyan jól szervezett és kiszámítható klubbal, amely éppen 2023-ban ünnepelte fennállásának 100. évfordulóját.”

Iago Aspas a magyar cégvezető kedvence

„Azért az nagy dolog, hogy Rafa Benítez, a Chelsea, a Liverpool, a Real Madrid, az Internazionale és más óriásklubok korábbi sikerkovácsa is a Viwát fogja kortyolgatni, ahogy a Vigo nyolc nemzet kiválóságait felvonultató első csapatának tagjai mellett minden korosztály játékosai is, úgy a mérkőzéseken, mint az edzéseken” – hangsúlyozta az okkal büszke Kaszás Attila, aki már helyi kedvencet is választott magának a Transfermarkton hétmillió euróra taksált klubikon, Iago Aspas személyében.

A Viwa a magyar sportéletben nélkülözhetetlen partnernek számít: hagyománya van már a vízilabdacsapatok és az úszószövetség támogatásában, ahogyan a kajak-kenu sport, valamint kézilabda- és röplabdacsapatok, illetve a parasportolók felkarolásában is.

 


 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik