La Liga: Real Madrid-legendát nevezhet ki a Villarreal

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.09.07. 14:34
null
Raúl is a Villarreal edzőjelöltjei között van (Fotó: Getty Images)
Nemzetközi sajtóértesülések szerint a Real Madrid legendás csatára, Raúl González Blanco válthatja a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Villarreal kispadján a héten menesztett Quique Setiént.

 

Mint beszámoltunk róla, kedden megtörtént az első edzőmenesztés az öt topligában, miután a Villarreal a negyedik forduló után vált meg Quique Setiéntől. Az új idényt egy győzelemmel és három vereséggel kezdő „sárga tengeralattjáró” irányítását pedig a Real Madrid legendás játékosa, a Castilla (ifjúsági csapat) edzőjeként dolgozó Raúl González Blanco veheti át – számolt be róla többek között az angol The Athletic, a Football Espana és a DAZN is.

A Real Madridban 741 (!) mérkőzésen pályára lépő, 323 gólig és 114 gólpasszig jutó egykori csatár 2019 óta irányítja a Castillát, de a hírek szerint pályázik Setién helyére a Villarrealnál.

Az értesülések szerint Javi Gracia, Julen Lopetegui, Eduardo Coudet, Marcelo Gallardo is a „sárga tengeralattjáró” jelöltjei között van.

A Football Espana megjegyzi, Raúlt korábban az Eintracht Frankfurt, a Leeds United, az Espanyol és korábbi klubja, a Schalke is csábította vezetőedzőnek, ám ő kivárt, ugyanis Carlo Ancelotti távozása esetén minden bizonnyal a Real Madrid egyik edzőjelöltje lenne.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik