Real Madrid: Valverde felesége reagált Baena közleményére

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2023.04.11. 08:37
null
(Fotó: Getty Images)
Mint beszámoltunk róla, a 3–2-es vendégsikerrel véget érő Real Madrid–Villarreal találkozót követően a fővárosi csapat uruguayi játékosa, Federico Valverde a parkolóban ököllel arcon ütötte a Villarreal labdarúgóját, Álex Baenát, mert a hírek szerint a két csapat januári mérkőzésén utóbbi előbbi családját gyalázta. A 21 éves Baena hivatalos közleményben tudatta, feljelentést tett. Nem sokkal később Valverde felesége, Mina Bonino reagált a történtekre.

 

Mina Bonino, Federico Valverde felesége a közösségi médiában reagált Álex Baena hivatalos közleményére – olvasható a marca.com oldalán.

„Képzelje el, amikor tizennégy hetes terhesen azt mondják önnek, hogy a gyermeke nem fog megszületni, hogy az élettel összeegyeztethetetlen triszómiával jön világra, és választhat a terhesség megszakítása mellett, vagy várhat invazív tesztekre, amelyeknek az eredményei több mint egy hónap múlva érkeznek meg…

Képzelje el, hogy készen áll elmagyarázni a halott gyermeke születését a férjének és azt, hogy két-három hónap múlva újra próbálkozhatnak. Képzelje el, hogy közben a közösségi oldalak a részvétüket fejezik ki, mert azt pletykálják, hogy elvetéltem. Képzelje el, hogy január első napjaitól február 10-ig az eredményekre várva az ágyamban fekszem minden nap, s egy babát hordok, akiről NEM TUDOM, MEGSZÜLETIK-E, és közben az élet megy tovább. Képzelje el, hogy mit kellett elviselnem.

Képzelje el mindezt úgy, hogy miután »leküzdötték«, azt mondják önöknek, hogy kihasználnak egy szerencsétlenséget. Ez összetöri a szívem. Minden bántó szó olyan, mintha behúznának, és nem vagyok kész arra, hogy újra átéljem ezt az egészet.

Soha nem szítunk erőszakra. Sajnálom a fenyegetéseket, ilyeneket én is kapok, ez nem a mi kezünkben van. Soha nem hoztam nyilvánosságra, milyen nehéz volt ez a két hónapos bizonytalanság. Nem akarok a témával foglalkozni, de kérem: mindazok után, amin keresztülmentünk, fáj, hogy azt kell olvasnom, kihasználtunk egy szerencsétlenséget.

Isten mindent lát, ismeri a valóságot és ez megnyugtató, de egy olyan sebeket nyitnak fel, amik még be sem gyógyultak, mert addig nem lesz nyugtom, amíg a baba meg nem születik. Vannak határok, amiket nem szabad átlépni, a futballban ez nem jön össze mindig. Az élet nem mindig igazságos. Nem vagyok senkinek a szóvivője. Csak átadom az ÉN fájdalmam, és ha van valaki, aki nem áll ki beszélni, az azért van, mert nem akarja újra átélni a történteket, és minél előbb véget akar vetni ennek.

A család mindig minden előtt áll. És mindig is mondtam, hogy a foci a legkevésbé fontos a legfontosabb dolgok közül. A jutalmunk az, hogy a terhesség jól folytatódik, és SOHA nem használnánk ki egy ilyen helyzetet. Köszönöm a megértésüket” – tette közzé Valverde felesége.

 


 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik