La Liga: újabb fordulat Valverde és Baena ügyében

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.04.10. 13:57
null
Federico Valverde képviselői arra kérték Álex Baenát, ne jelentse fel a Real Madrid játékosát (Fotó: Getty Images)
Mint beszámoltunk róla, a Real Madrid Villarreal elleni szombati 3–2-es hazai veresége után a vendéglátó uruguayi középpályása, Federico Valverde a parkolóban ököllel arcon ütötte a Villarreal középpályását, Álex Baenát, mert a hírek szerint a két csapat januári mérkőzésén utóbbi előbbi családját gyalázta. Bár az első hírek arról szóltak, hogy Baena és a Villarreal nem jelenti fel Valverdét, Baena később úgy döntött, mégis panaszt tesz. Most újabb fordulat történt az ügyben, ugyanis Valverde képviselői megkeresték Baenát, hogy ne jelentse fel a Real Madrid játékosát.

A hírek szerint a két játékos a Real Madrid és a Villarreal januári Király-kupa-nyolcaddöntőjében szólalkozott össze, amikor állítólag Baena azt mondta az uruguayinak, hogy „Most sírj, hogy a fiad nem fog megszületni” – utalt Baena arra, hogy Valverde felesége, Mina Bonino terhessége alatt közel állt második gyermekének elvesztéséhez.

Baena tagadta az elhangzottakat, s miután az eset a mérkőzés után történt, az nem került be a találkozó jegyzőkönyvébe, ekkor pedig úgy tűnt, sem a Villarreal, sem annak középpályása nem jelenti fel Valverdét.

Hétfőn azonban már arról számoltunk be, hogy Baena mégis úgy döntött, feljelenti az uruguayit, aki 3–12 mérkőzésre szóló eltiltást is kaphat.

Az El Chiringuito Tv értesülései szerint az ügyben újabb fordulat következett be, ugyanis Valverde képviselői megkeresték Baenát és azt kérték tőle, ne jelentse fel a Real Madrid játékosát. A spanyol televíziós csatorna úgy tudja, Baena erre azt mondta, akkor vonja vissza a feljelentést, ha Valverdéék elismerik, hogy a Villarreal játékosa nem mondta a fentebb említetteket.

 


 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik