Király-kupa: három perc volt a ráadás, a 94.-ben jött a gól

Vágólapra másolva!
2016.01.21. 22:56
A Sevilla 2–0-ra nyert a másodosztályú Mirandés ellen a spanyol Király-kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén, így megnyugtató előnyről várhatja a másodosztályú csapat elleni visszavágót. A játéknap korábban rendezett találkozóján a Valencia nem bírt odahaza a Las Palmasszal.  

A Sevilla–Mirandés összecsapás első találatát Steven N’Zonzi szerezte az első félidő 20. percében. A gólt elképesztő kavarodás és flipperezés előzte meg, végül a hálóban kötött ki a labda. Sevilla–Mirandés összecsapás első találatát Steven N’Zonzi szerezte az első félidő 20. percében. A gólt elképesztő kavarodás és flipperezés előzte meg, végül a hálóban kötött ki a labda.

A spanyol másodosztályú bajnokság 11. helyén álló Mirandés nem esett össze a kapott góltól, jól tartotta magát a legutóbbi tíz hazai mérkőzését kivétel nélkül megnyerő Sevilla otthonában, bár támadásban rendkívül keveset mutatott.

A második félidőben sokáig úgy tűnt, hogy megússza egy kapott góllal a Mirandés, de nem így történt. Vitolo abban a pillanatban döntötte el a továbbjutás kérdését, hogy lejárt az előre elrendelt háromperces hosszabbítás.



SPANYOL KIRÁLY-KUPA
NEGYEDDÖNTŐ, 1. MÉRKŐZÉS
Sevilla–Mirandés (II.) 2–0
(N'Zonzi 20., Vitolo 94.)

KORÁBBAN RENDEZTÉK

A Valencia nem tudott előnyt szerezni hazai pályán a Las Palmas ellen a spanyol Király-kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén, így nem lesz könnyű dolga, ha ki akarja harcolni a továbbjutást az idegenbeli visszavágón élvonalbeli ellenfelével szemben.

A találkozó első félidejében a Las Palmas úgy szerzett vezetést, hogy kaput eltaláló lövése sem volt. A vendégek vezető góljáról a Valencia középpályása, Wilfiried Zahibo „gondoskodott", miután egy szabadrúgást követően saját kapujába fejelt.


A második félidőben – egy óra játék elteltével – a Valencia házi gólkirálya, Francisco Alcácer egyenlített a hazaiaknak, de az egalizálásnál több ezen az estén nem volt Gary Neville – a kaput mindössze három alkalommal eltaláló – együttesében.

SPANYOL KIRÁLY-KUPA
NEGYEDDÖNTŐ, 1. MÉRKŐZÉS
Valencia–Las Palmas 1–1
(Paco Alcácer 61., ill. Zahibo 38. – öngól)

SZERDÁN RENDEZTÉK
Celta Vigo–Atlético Madrid 0–0
Athletic Bilbao–Barcelona 1–2

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik