Real: CR tényleg elküldte a szurkolókat a francba? - videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.17. 10:02
null
A múlt héten sajtócsendet fogadó Ronaldo láthatóan idegesen játszotta végig a Levante elleni meccset (Fotó: Reuters)
Mint arról korábban beszámoltunk, Cristiano Ronaldo láthatóan elégedetlen volt a teljesítményével a Real Madrid Levante elleni hazai győztes mérkőzése alatt, frusztrációjának pedig többször hangot is adott.

Bár a Real Madrid kiejtette a Schalkét a Bajnokok Ligájában és a spanyol bajnokság aktuális fordulójában is győzni tudott hazai pályán a Levante ellen, a csapat játéka nem volt túl fényes, ezért érthető volt a szurkolók elégedetlensége. A meccs során többször kifütyülték és kritizálták a csapatot.

A La Sexta csatorna Jugones című műsorában bemutatott videofelvétel tanúsága szerint Cristiano Ronaldo kinézett az elégedetlenkedő tömegre, majd a „foda-se” („b.zd meg/b.sszátok meg!”) portugál átkot mormolja. A kérdés már csak az, hogy CR tényleg a közönségnek szólt-e ki, vagy a pályán történő eseményekre reagált frusztráltan (utóbbi is teljesen érthető lenne).

A „problémamegoldásban” csak maga Ronaldo segíthetne, ám biztosan nem teszi: a portugál világklasszis a múlt héten ugyanis sajtócsendet fogadott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik