Videó: így menekültek a Real-sztárok hajnalban a buliból

Vágólapra másolva!
2015.02.28. 14:01
A spanyol média mindent elkövet, hogy a legapróbb részletességgel beszámoljon a topklubok sztárjainak magánéletéről, a játékosok ezzel párhuzamosan pedig mindent bevetnek, hogy ezt elkerüljék. Erre láthatunk alább egy tökéletes példát.

A hét közepén a Real Madrid játékosai egy csapatépítő vacsorán vettek részt. A sajtó kiszimatolta, ezt követően pedig le is táborozott az étterem bejárata előtt, türelmesen várva hajnalig egy szaftos sztorira. Real Madrid játékosai egy csapatépítő vacsorán vettek részt. A sajtó kiszimatolta, ezt követően pedig le is táborozott az étterem bejárata előtt, türelmesen várva hajnalig egy szaftos sztorira.

Az étteremből utolsóként Sergio Ramos és Jesé távozott. Ők már tudták, hogy a paparazzók lesben állnak, ezért pontosan megtervezték a távozás menetét, reggel háromnegyed öt előtt valamivel. Egy éttermi alkalmazottat küldtek előre, hogy foglalja le a kamerával felszerelt újságírót, amíg ők arcukat eltakarva behuppannak az autóba.

A terv csak félig működött. Az érkezéskor viselt ruhák alapján könnyen azonosították a cseles párost, akiknek van egy ajánlatunk a hasonló esetekre: az „antipaparazzi” ruha, amely felismerhetetlenné teszi a sötétben vakuval készített fényképek alanyait.

(Forrás: imgur)
(Forrás: imgur)
(Forrás: imgur)
(Forrás: imgur)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik