Real Madrid: Roberto Carlos magyar fia után érdeklődnek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.11. 19:31
null
Cristofer (elöl) minden nyáron a zánkai focisuliban gyakorol, gyors játékos, és rendkívül nagyot tud bedobni (Fotó: <a href="http://www.kisalfold.hu/sport/a_real_madrid_is_varja_roberto_carlos_magyar_kisfiat_-_galeria/2389671/" target="_blank">kisalfold.hu</a>)
A spanyol Primera Divisiónban szereplő Real Madrid labdarúgócsapata is érdeklődik Roberto Carlos nyolcéves magyar fia, Cristofer iránt.

 

Roberto Carlos kisfia győri származású édesanyától született. Horváth Alexandra egy budapesti Formula–1-es futamon találkozott először a híres brazil futballistával. A kapcsolat gyümölcse Cristofer lett, aki idén már nyolcéves lesz.

„Természetesen nagyon fontos Cristofer életében a futball, hiszen ebbe született bele – mondta a kisfiú édesanyja a kisalfold.hu-nak. – Nem is tehetnénk mást, amíg szeretné, minden segítséget meg is adunk ahhoz, hogy jó játékossá váljon, érvényesüljön az a tehetség, amit kapott. Persze nekem az a legfontosabb, hogy boldog, egészséges emberré váljon. Ha ezt esetleg majd futball nélkül akarja elérni, akkor abban is támogatom."

„Rendkívül gyors, és persze nagyon szeret gólt lőni, de jól is védekezik. El is jutottunk egy újabb lépcsőfokhoz, s a tervek szerint hamarosan továbblépünk. A Real Madrid és az Atlético is szívesen fogadná, a Sevilla tárt karokkal várná. Holland, esetleg német klub is szóba került, de mivel a spanyol utánpótlás-nevelés, ahol nincs eredménykényszer és stressz a gyerekeken, számomra nagyon szimpatikus, valószínű egy-két évet Madridban maradunk."

Roberto Carlosszal exkluzív interjút a Nemzeti Sport szombati számában olvashatnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik