Barcelona: Hummels és Thiago Silva is távol áll a klubtól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.21. 13:17
Az érintettek nyilatkozatai alapján a spanyol bajnokság 2012–2013-as szezonját megnyerő Barcelona labdarúgócsapata jelenleg távol áll a Borussia Dortmund védőjének, Mats Hummelsnek, valamint a Paris Saint-Germain hátvédjének, Thiago Silvának a szerződtetésétől is.

A dortmundiakkal a Bajnokok Ligája szombati döntőjére készülő Hummels a Kickernek elmondta, nincs napirenden, hogy távozna a német bajnoki ezüstérmestől.

„Sem a Barcelonával, sem más klubbal nem állok kapcsolatban. Hogy a BL-döntő lenne az utolsó meccsem a Dortmund játékosaként? Természetesen nem. Nem hinném, hogy az én dolgom lenne tagadni azokat a pletykákat, amiket mások kitalálnak. Ha a jövőmmel kapcsolatban konkrét fejlemények történnének, akkor a nyilvánosság előtt ki fogom jelenteni, hogy maradni szeretnék vagy távozni” – nyilatkozta Hummels.

A katalánok másik kiszemeltje a középhátvéd poszt megerősítésére Thiago Silva, a Paris Saint-Germain védője. A futballista ügynöke ugyanakkor a Cadena SER-nek úgy nyilatkozott, a brazil válogatott játékos biztosan nem hagyja el a párizsi klubot.

„Lehetetlen, hogy ezen a nyáron távozzon, mivel a klub nem akarja eladni. Az egyik legfontosabb játékosa a csapatnak, függetlenül attól, hogy Carlo Ancelotti marad-e a vezetőedző, vagy sem. Az igaz, hogy tavaly tárgyaltunk a Barcelonával, mielőtt ügyfelem a PSG-be igazolt volna, ám a párizsi csapat mind a Milannak, mind Thiagónak több pénzt fizetett” – nyilatkozta a 28 esztendős labdarúgó ügyeit intéző Paulo Tonietto.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik