Barca: a Realba igazolást tiltó szerződést kaphat a szélső

Vágólapra másolva!
2013.02.15. 15:27
A spanyol másodosztályban szereplő FC Barcelona B játékosának, Gerard Deulofeunak a sport.es értesülései alapján olyan szerződést fog felkínálni a klub, amelyben kizárják, hogy a Real Madridba igazolhasson – így védve a gránátvörös-kékeket attól, hogy megismétlődjön Luís Figo esete.

Majd' tizenhárom évvel ezelőtt, 2000-ben Luís Figo hatalmas botrány közepette került a Barcelonától a Real Madridhoz, miután Florentino Pérez az elnöki címért folytatott kampányában a portugál aranylabdás átigazolását ígérte a fővárosba – amennyiben megválasztják. És így is történt.

Ezt az esetet nem szeretné újra átélni a Barcelona vezetősége, így az egyik legnagyobb tehetségnek kikiáltott tizennyolc éves Gerard Deulofeunak olyan szerződést kínál majd a klub, amelyben kikötik, hogy a játékos nem mehet a Real Madridba.

A Barcelona második csapatában szereplő szélső jelenlegi megállapodása 2014-ben jár le, s mivel idén újra választások lesznek a blancóknál, sokan úgy vélik, ő lehetne Florentino Pérez újabb nagy fogása.

Deulofeu elmondása szerint nem foglalkozik a pletykákkal, jelenleg csak arra koncentrál, hogy minél előbb felkerüljön az első csapathoz.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik