Mijatovics: Nagyon jól megvagyunk Ronaldo és Villa nélkül is

Vágólapra másolva!
2008.09.12. 17:06
Predrag Mijatovics elmondta, hogy Cristiano Ronaldo és David Villa nélkül is van élet a Real Madridnál. A szerb sportigazgató szerint keretük elég erős ahhoz, hogy Spanyolországban és Európában is címeket nyerjen.
A kép csalóka: Mijatovics nem látja borúsan a Real Madrid jövőjét
Forrás: Imago
A kép csalóka: Mijatovics nem látja borúsan a Real Madrid jövőjét
A kép csalóka: Mijatovics nem látja borúsan a Real Madrid jövőjét
Forrás: Imago
A kép csalóka: Mijatovics nem látja borúsan a Real Madrid jövőjét

Cristiano Ronaldót és David Villát (hogy csak a legnagyobb neveket említsük) is kiszemelte magának a nyáron a Real Madrid, de végül egyik klasszis sem öltözött a fővárosiak fehér mezébe.

Predrag Mijatovics szerint azonban az említett játékosok nélkül is van élet a Real Madridnál.

„Ronaldo és Villa nélkül is jól működik csapatunk. Amikor sportigazgató lettem a klubnál, Kakát szerettük volna megszerezni. Nem sikerült, de a brazil nélkül is nyertünk két bajnoki címet” – mondta Mijatovics a Real Madrid Tv-nek.

„Tárgyaltunk a Manchester Uniteddel, de nem akarták elengedni Ronaldót. Ajánlatot tettünk Villáért, de a Valencia túl sokat kért érte” – beszélt a nyári próbálkozásokról az 1998-as BL-döntő egyetlen góljának szerzője.

A blancók legértékesebb igazolása végül a holland Rafael van der Vaart lett, mellette két, kölcsönbe adott játékost (Javi Garcia és a Ruben de la Red) visszahívtak, valamint a Racing Santandertől megvették, majd egyből kölcsön is adták a zöld-fehér klubnak az argentin Ezequiel Garayt.

„Ha nem jön közbe semmi váratlan, egyetlen labdarúgó sem érkezik hozzánk januárban. Jelenlegi játékosainkat kell megtartanunk, bizalmat adni nekik. 24 fős keretünk van, ez is nagyobb a spanyol bajnokságra jellemző 21-22 fős kereteknél” – beszélt a tervekről a szerb sportigazgató, aki szerint versenyképes csapatuk van, amely mind a hazai, mind a nemzetközi porondon sikereket érhet el.

A Real Madrid az utolsó pillanatokban adta el Robinhót, aki a dúsgazdag új tulajdonos által igazgatott Manchester City játékosa lett. Természetesen megkérdezték Mijatovicsot a hatalmas tőkével bíró befektetők futball-szerepvállalásáról is, de nem izgatja fellépésük.

„Nem aggódom emiatt. Ha egy igazán nagy játékosnak választania kell egy remek anyagi feltételeket kínáló szerződés és a Real Madridban való szereplés között, nem hiszem, hogy sokat gondolkodna a döntésen” – zárta mondandóját Mijatovics.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik