Samuel Eto'o: Nekünk sokkal jobb játékosaink vannak, mint az MU-nak

Vágólapra másolva!
2008.04.11. 14:12
A spanyol bajnokságban szereplő FC Barcelona két sztárjátékosa, Samuel Eto'o és Carles Puyol is úgy gondolja, a csapat véget fog vetni a Manchester United BL-álmainak, és a katalán egyesület jut majd be a legrangosabb európai kupasorozat döntőjébe.
Samuel Eto'o (balra) talán túlságosan is magabiztos
Fotó: Reuters
Samuel Eto'o (balra) talán túlságosan is magabiztos
Samuel Eto'o (balra) talán túlságosan is magabiztos
Fotó: Reuters
Samuel Eto'o (balra) talán túlságosan is magabiztos

A fogadóirodák a Manchester Unitedot tartják a legesélyesebbnek, hogy megnyerje a 2007-2008-as Bajnokok Ligája sorozatot. Ez a tény persze nem nagyon foglalkoztatja a „vörös ördögök” elődöntőbeli ellenfelének, a Barcelonának kameruni csatárát.

A nem éppen szerénységéről híres Samuel Eto'o kijelentette, a Barcelona fog bejutni a BL fináléjába 2008-ban.

„A United egy nagyon jó csapat, akárcsak mi. De nekünk sokkal jobb játékosaink vannak, mint nekik” – nyilatkozta a The Sunnak adott interjújában Eto'o.

„Ez idáig is a moszkvai döntőről álmodoztam. Miért ne tehetném ezt meg ezután is” – tette hozzá a kameruni csatár.

Carles Puyol némiképp árnyaltabban fogalmazott, de abban azért egyetértett csapattársával, hogy a Barcelona képes búcsúztatni Európa jelenleg legjobb formában lévő együttesét, a Manchestert.

„Biztos vagyok benne, hogy ha ilyen jól játszik, egyszer megnyeri a Bajnokok Ligáját a Manchester United – de biztos, hogy nem ebben az évben” – latolgatta az esélyeket természetesen egy kissé elfogultan Puyol.

„Ez lesz a Bajnokok Ligája történelmének legnagyobb elődöntője, mégis biztos vagyok benne, hogy mi jutunk tovább” – mondta Puyol.

Mit lehet ehhez még hozzáfűzni? Remélhetőleg a katalán hátvédnek igaza lesz abban, hogy sporttörténelmi összecsapás lesz az elődöntő.

Az meg hogy ki jut tovább? A pályán fog eldőlni.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik