Antonio Cassano helyettesítheti Raúlt a Getafe elleni bajnokin

K.E. K.E.K.E. K.E.
Vágólapra másolva!
2007.03.02. 16:53
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában a tabella negyedik helyén álló Real Madrid a nyolcadik Getafe együttesét fogadja. Ősszel a fővárosi kiscsapat Alexis góljával meglepetésre 1-0-ra győzött, a jól rajtoló királyiak első vereségüket szenvedték el akkor a szezonban.
Alexis másodszor már nem verheti meg leendő csapatát
Alexis másodszor már nem verheti meg leendő csapatát
Alexis másodszor már nem verheti meg leendő csapatát
Alexis másodszor már nem verheti meg leendő csapatát
A védő a napokban, még a bajnoki „visszavágó” előtt aláírt a Realhoz, amelyhez viszont csak a nyáron csatlakozik majd.

A 21 éves fiatal játékosért nyolcmillió eurót sem sajnáltak a királyiaknál. Alexis így viszont másodszor nagy valószínűséggel nem veri meg leendő munkaadóját, ugyanis sérülés miatt kihagyja a bajnokit.

Nem ő lesz a vendégek egyetlen hiányzója: Verpakovskis, Del Mortal és Paunovics sem áll Bernd Schuster vezetőedző rendelkezésére.

Egymeccses eltiltása után viszont elfoglalhatja helyét a gólvonalon az argentin légiós kapus, Abbondanzieri, ám ezúttal a védő Belenguer lesz az ügyeletes eltiltottjuk.

A hazai oldalon Fabio Capellónak is okozhat némi fejfájást a hiányzók bőséges névsora, különösen a védelem összeállítása tartogathat meglepetéseket.

Cannavaro, Guti és Diarra eltiltását tölti, de kétséges a sérüléssel bajlódó Roberto Carlos, Sergio Ramos páros szerepeltetése is.

David Beckham viszont letöltötte egy mérkőzésre szóló eltiltását, a közelmúltban a csapattársak kérésére reaktivált angol légiós visszaverekedte magát a kezdőbe. A középpályás korábban ugyan a kritikák kereszttűzébe került, most azonnal nélkülözhetetlennél vált a játéka.

A madridi játékos-küldöttség egy másik légiós érdekében is lobbizott a szakvezetésnél a napokban, méghozzá minden valószínűség szerint eredményesen.

Cassano sokadik esélyét kapja Madridban
Cassano sokadik esélyét kapja Madridban
A nehezen kezelhető emberként elkönyvelt olasz Antonio Cassano alig több mint egy éve igazolt Madridba, de azóta fegyelmezetlenségei miatt már többször átadólistára került.

Raúl sérülése azonban átírhatja Capello forgatókönyvét. A szakember az utóbbi napokban már többször is arról nyilatkozott, hogy elégedett honfitársa edzésmunkájával, és elképzelhetőnek tartja: korábbi álláspontjával ellentétben kap még esélyt. Cassano társa a madridi csatársorban Van Nistelrooy lesz.

A Valenciában felépült, így bevethető a Baraja, Vicente válogatott páros a Celta Vigo ellen.

Alsóházi rangadón a 18. helyen álló Athletic Bilbaóban fogadja a sereghajtó Tarragonát.

A lendületben lévő, ötödik helyen álló Atlético Madrid a Huelva vendégeként lép pályára a fordulóban.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik