Cesc Fabregas biztos benne, hogy egy napon hazatér Katalóniába

Vágólapra másolva!
2007.03.01. 17:52
Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Arsenal fiatal középpályása Francesc Fabregas kijelentette szeretne még pályafutása során Spanyolországban focizni. Az Arsenal játékosa viszont még nem látja elérkezettnek az időt a váltásra.

Szavazás

Melyik csapat nyeri a spanyol labdarúgó-bajnokságot?

Írja be az itt látható számot!
Az Arsenal világklasszis középpályása Cesc Fabregas úgy gondolja egy nap biztosan visszatér Katalóniába, de jelen pillanatban még Angliában szeretne mindent megtanulni a labdarúgásról.

A fiatal játékos iránt nyáron igen élénken érdeklődött a Barcelona és a Real Madrid csapata is, a játékos azonban akkor kijelentette: nagyon boldog az Arsenalban. A helyzet azóta nem sokat változott, az óriásklubok továbbra is csábítják a játékost, aki mostani nyilatkozatában viszont már elismerte, hogy egyszer szándékában áll majd visszatérni szülőföldjére.

„Nem tudom hol leszek két, három, négy év múlva” – nyilatkozta Fabregas.

„Még csak 19 éves vagyok, nagyon fiatal, és még nagyon sokat kell tanulnom. Boldog vagyok az Arsenalban, de nem tudom megjósolni, hogy mi történik a jövőben” – tette hozzá kissé sejtelmesen a játékos.

A tisztánlátás érdekében érdemes megemlíteni, hogy Fabregasnak katalán barátnője van (a nő szava pedig sokszor fontosabb bármilyen szerződésnél), és az egész családja Katalóniában él.

„A barátnőm katalán, és valószínűnek tartom, hogy Katalóniában fogom befejezni a pályafutásomat” – fogalmazott egyértelműen a 16 éves korában a Barcelonától az Arsenalba szerződő játékos.

Fabregast egykori klubja Liverpool elleni esélyeiről is faggatták. Mint ismeretes a Bajnokok Ligájának címvédője idén már a nyolcaddöntőben nehéz helyzetbe került, miután az első mérkőzésen hazai pályán 2-1-es vereséget szenvedett a „vörösöktől”.

„Nehéz lesz, de meggyőződésem hogy a Barcának olyan játékosai vannak, akik képesek visszajönni 2-1-es hátrányból" - zárta mondandóját Fabregas.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik