Női röplabda Extraliga: nyíregyházi siker született a Szent Benedek otthonában

MTI/B. D. K.MTI/B. D. K.
Vágólapra másolva!
2023.12.29. 20:00
A Fatum-Nyíregyháza 3:1-re nyert a Szent Benedek otthonában a női röplabda Extraliga alapszakaszának pénteki mérkőzésén.

A találkozó legeredményesebb játékosa a vendégek szerb légiósa, Nina Kocsics volt 27 ponttal.

NŐI RÖPLABDA EXTRALIGA
ALAPSZAKASZ, 10. FORDULÓ

Szent Benedek RA–Fatum-Nyíregyháza 1:3 (23, -13, -16, -19)
Balatonfüred, Balaton Szabadidő- és Konferenciaközpont, 95 néző. V.: Sík, Barabás.
SZBRA: Perez Ramos 14, Szakály 2, Castero Cruz 12, Wojcik 6, Szerényi 5, Berkó. Csere: Fáth, Nagy E. (liberók), Krakoczki, Schneider, Gatard 4, Kobaidze 2. Vezetőedző: Krisztian Mihailov
FATUM: Carabali 9, Da Mata Galvao 2, Jeremic 12, Lászlop 7, Kocic 27, Szabó L. 10, Csere: Tóth F. (liberó), Földi 1, Tolnai, Rufin-Martinez 1, Antivero 1. Vezetőedző: Adrian Chylinski
MESTERMÉRLEG
Krisztian Mihailov: – Sajnos a mai játékunk színvonala – különösen az első szett után – nagyon alacsony volt, az ellenfelünk gyorsan adaptálódott a játékunkhoz, és nem tudtuk tartani a kezdeti tempót. Próbálkoztunk, küzdöttünk, igyekeztünk a legjobbunkat nyújtani, de így sem sikerült.
Adrian Chylinski: – Az első szettet nem kezdtük túl jól, ez köszönhető a hosszú utazásának is. Egyidejűleg a Balatonfüred jól támadott ekkor. A szett végére azonban jobban játszottunk és majdnem esélyünk volt annak a megnyerésére is. Az utána lévő szettekben nagyon jól dolgoztunk, ezért büszke vagyok a csapatra. Az utolsó játszma közepére a koncentrációnk kicsit lejjebb hagyott, de a végére visszajöttünk és be tudtuk fejezni a játékot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik