Férfi röpi Extraliga: Kecskeméten maradt a Kaposvár veretlensége

Vágólapra másolva!
2023.11.10. 21:49
null
Fotó: hunvolley.hu
A Kecskemét meglepetésre 3:1-re nyert hazai pályán a címvédő Kaposvár ellen a férfi röplabda Extraliga alapszakaszának pénteki összecsapásán.

A mérkőzés első felvonása a várakozásoknak megfelelően a somogyiak fölényét hozta, a második szettben azonban sokat rontottak a vendégek, a kecskemétiek pedig ezt kihasználva előbb egyenlíttettek, majd egyre jobb teljesítményt nyújtva megnyerték az összecsapást, elvéve az eddig játszmát sem veszítő Kaposvár százszázalékos mérlegét.

A találkozó legjobbja Varga Péter, a hazaiak 18 éves válogatott feladóátlója volt 27 ponttal.

RÖPLABDA
Férfi Extraliga, alapszakasz
Kecskeméti RC
–Fino Kaposvár 3:1 (–21, 19, 21, 16)
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok, 101 néző. V.: Bátkai-Katona, Halász.
KRC: Balla, Kecskeméti 16, Boldizsár 10, Varga P. 27, Farkas P. 6, Gacs 7. Csere: Török Zs. (liberó). Vezetőedző: Deák Márk
FINO: Novoselov 5, Magyar 5, Hubicska 18, Iván B. 5, Baróti 19, Bögöly 7. Csere: Bozóki (liberó), Lescay 4, Kalmár 3, Zarka, Tóth G. 1. Vezetőedző: Szlobodan Prakljacsics
MESTERMÉRLEG
Deák Márk: – Gratulálok a fiúknak! Óriásit játszottak ma, fegyelmezetten betartva, amit megbeszéltünk. Nagy tűz volt a srácokban, jó volt a csapategység és türelmesen játszottunk. Megvan az eredménye. Köszönjük a szurkolóknak is, szenzációs hangulatot teremtettek.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik