Női röplabda Extraliga: legyőzte az Újpestet a Nyíregyháza

Vágólapra másolva!
2022.10.30. 19:50
null
Laszlop Alexandráék második meccsüket is megnyerték az Extraligában (Fotó: Pusztai Sándor/Kelet-Magyarország)
A Fatum-Nyíregyháza házigazdaként 3:1-re győzött az UTE ellen a női röplabda Extraliga vasárnapi mérkőzésén – írja az MTI.

A szabolcsiak a második szettben 24:18-ra is vezettek, ám azt a játékrészt a fővárosiak nyerték.

A mérkőzés legjobbja a hazaiak török légiósa, Yagmur Karaouglu volt 27 ponttal.

NŐI RÖPLABDA EXTRALIGA
ALAPSZAKASZ, 2. FORDULÓ

Fatum-Nyíregyháza–UTE 3:1 (16, –24, 19, 22)
Nyíregyháza, Continental Aréna, 395 néző. V: Jámbor, Barabás.
FATUM: Belova 10, Lászlop 4, Karaoglu 27, Leban 17, Cepni 9, Cicic 6. Csere: Tóth F. (liberó), Ambulija, Jurdza, Kovács-Francesco. Vezetőedző: Leonidasz Gaitanakisz.
UTE: Hiruela 13, Ambrosio 1, Manninger 11, Tarin 10, Preval 5, Boskó 1. Csere: Dömsödi 1, Baksa (liberók), Goodwin 3, Kilyénfalvi 3, Németh H. 4, Sziládi, Sztojanovics. Vezetőedző: Horváth András.
MESTERMÉRLEG
Leonidasz Gaitanakisz:
– Elsősorban köszönjük a mérkőzést az UTE csapatának. Sikerült egy szoros, izgalmas mérkőzést játszanunk. Büszke vagyok a játékosaimra, hogy ilyen teljesítményt nyújtottak. A második szett végére alábbhagyott a koncentrációnk. Elégedett vagyok a védekezésünkkel, remek blokkokat mutattunk.
Horváth András: – Azt gondolom, hogy voltak nagyon magas intenzitású részei a mérkőzésnek. Rengeteg hosszú labdamenetet játszottunk, amiből szerencsére sikerült megnyernünk egy párat. Úgy vélem, hogy lehetett volna reális esélyünk arra, hogy pontot nyerjünk, mivel nagyon sokszor harcosan tudtunk röplabdázni. A nyitásaink az elején még nem voltak kellően agresszívak, ezáltal könnyedén építkezhetett a Nyíregyháza. Ezen kell még egy kicsit változtatnunk. Most rendkívül kevés idő van a regenerációra, hiszen két nap múlva újabb meccset játszunk a Magyar Kupában. Ezt követően szombaton újabb összecsapás vár ránk az Extraligában. Tehát egy erőltetett menetben vagyunk, megpróbálunk a leggyorsabban frissíteni, és menni tovább. Köszönjük szépen a támogatást azoknak a szurkolóknak akik, a helyszínről biztatták a csapatot, és azoknak is, akik távolról szurkoltak lányainknak.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik