Serie A: Senkó Zsombort éltették a Juventus szurkolói

MTI/ CS. M.MTI/ CS. M.
Vágólapra másolva!
2022.01.07. 20:54
null
A bemelegítésnél Senkó Zsombor nevét skandálták a Juventus szurkolói (Fotó: Getty Images)
Csütörtök este a Napoli elleni rangadón (1–1) először szerepelt a Juventus felnőttcsapatának meccskeretében a magyar utánpótlás-válogatott Senkó Zsombor.

 

Többek között erről is beszélt az M4 Sportnak adott interjújában a magyar utánpótlás-válogatott kapus, aki elárulta, két nappal a találkozó előtt tudta meg, hogy ott ülhet majd a kispadon.

„Nagyon izgultam a szállodában és az öltözőben is. A bemelegítésnél fantasztikus volt, amikor a Juventus-ultrák egy-egy védésemnél a nevemet skandálták” – mondta a Haladástól 2019-ben Torinóba igazoló 19 éves játékos.

Senkó Zsombor megjegyezte, három évvel ezelőtt nem gondolta volna, hogy ilyen gyorsan számításba veszik majd a felnőttek között, ugyanakkor az elmúlt egy évben véleménye szerint sokat fejlődött. Hozzátette, az U19-es bajnokság és a Serie A teljesen más szint, rendkívül sokat kell még dolgoznia, de szeretne tovább fejlődni.

A fiatal magyar kapus beszélt kollégájáról, a „zebrák” első számú kapusáról, a lengyel Wojciech Szczesnyről is. Rendkívül technikás futballistának tartja, aki minden pillanatban a munkájára koncentrál, ezért könnyedén hajtja végre a nehéz mozdulatokat is, egy-egy hiba után pedig gyorsan össze tudja szedni magát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik