Serie A: Real? Dortmund? Inkább az Interhez megy a szupertehetség!

Vágólapra másolva!
2018.05.05. 10:31
null
A Real és a BVB helyett az Interhez megy Lautaro Martínez (Fotó: AFP)
A Racing Club labdarúgócsapatának elnöke megerősítette, hogy hamarosan az olasz Interhez szerződik a 20 esztendős Lautaro Martínez.

A szupertehetségnek tartott csatár idén márciusban az argentin felnőttválogatottban is bemutatkozott már – Lautaro Martínezzel kapcsolatban sokáig pedzegették, hogy a Real Madrid, az Atlético Madrid és a Borussia Dortmund is mindent bevet, hogy megszerezze a fiatal támadót, ám Martínez ügynöke korábban elárulta, hogy a játékossal már megegyezett az Internazionale.

Most a Racing Club elnöke is megerősítette ezt, hozzátéve, már a papírokat is aláírták a felek.

„Martínezt már eladtuk az Internek, a papírok a júniusi átigazolásáról már szignózva vannak – idézi a Radio El Mundo Victor Blancót, az argentin egyesület első emberét. – Nem szeretnék hamis elvárásokat kelteni a szurkolóinkba. Hamarosan Olaszországba utazunk, hogy Martínezt legalább decemberig megpróbáljuk kölcsönbe visszahozni, de minden tőle függ, attól, hogy ő mit szeretne.”

Úgy tudni, Martínezért az Inter 25 millió eurót fizet a Racingnak, valamint az argentin egyesület tízszázalékos részesedést kap, ha a fekete-kékek továbbadnák a jövőben a csatárt.

Lautaro Martínez a futó idényben 22 mérkőzésen összesen 15-ször volt eredményes, emellett kiosztott öt gólpasszt is. Értékét a transfermarkt.de piaci hírportál 10 millió euróra becsüli.

Lautaro Martínez

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik