Olasz Szuperkupa: Bonucci balhézott Sánchez gólja után – videó

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2022.01.13. 11:41
null
Bonucci balhézott Sánchez gólja után (Fotó: Twitter)
Mint beszámoltunk róla, Alexis Sánchez utolsó pillanatokban szerzett góljával az Internazionale hosszabbítás után 2–1-re legyőzte a Juventust az olasz Szuperkupában. Leonardo Bonucci már készen állt arra, hogy pályára lépjen – a tizenegyespárbajra küldte volna be Massimiliano Allegri –, ám ez nem következett be a chilei gólja után. Az olasz védő természetesen frusztrált volt, s összeveszett az egyik interes stábtaggal.

 

Sokáig úgy tűnt, hogy az olasz Szuperkupa tizenegyesekkel dől el, hiszen a második félidő utolsó húsz percében és a kétszer tizenöt perces hosszabbításban sem történt semmi érdemleges, mintha csak arra vártak volna a csapatok, hogy leperegjen a ráadás.

Aztán mégsem jöttek a tizenegyesek, mert a 121. percben Alex Sandro nagy védelmi hibája után közbeugrott Darmian, a lábáról Alexis Sánchez elé pattant a labda, ő pedig 4 méterről megszerezte a győztes gólt.

Bonucci már készen állt arra, hogy a pályára lépjen – a tizenegyespárbajra küldte volna be Allegri mester –, ám ez nem következett be a chilei gólja után.

A Football Italia arról számolt be, a Juventus stábja utasította a játékosokat, hogy kövessenek el egy szabálytalanságot, így megejthetik a cserét. Allegri és segédei azonban hiába kiabáltak, egyikük sem követte el a taktikai faultot, Sánchez pedig büntetett.

Természetesen az olasz védő nagyon frusztrált volt a késői találat után, s össze is veszett az egyik interes stábtaggal, Cristiano Mozzillóval. Az incidensről videó is készült.

Az nem derült ki, hogy a rutinos játékos min kapta fel a vizet.


 

 

OLASZ SZUPERKUPA
Internazionale–Juventus 2–1 (1–1, 1–1, 1–1)

Milánó,San Siro.Vezette:Daniele Doveri
INTER:Handanovic – Skriniar, De Vrij, Bastoni – Dumfries (Darmian, 89.), Barella (Ar. Vidal, 89.), Brozovic, Calhanoglu, Perisic (Dimarco, 100.) – Dzeko (J. Correa, 75.), L. Martínez (A. Sánchez, 75.).Vezetőedző:Simone Inzaghi
JUVENTUS:Perin – De Sciglio, Rugani, Chiellini, Alex Sandro – McKennie, Locatelli (Bentancur, 90.), Rabiot, Bernardeschi (Arthur, 79.) – Kulusevski (Dybala, 74.), Morata (Kean, 88.).Vezetőedző:Massimiliano Allegri
Gólszerző:L. Martínez (35. – 11-esből), A. Sánchez (121.), ill.McKennie (25.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik