Juve: megvan a negatív teszt, Dybala is legyőzte a vírust!

K. T. I.K. T. I.
Vágólapra másolva!
2020.05.06. 18:57
null
Paulo Dybala egészségesnek mondhatja magát (Fotó: AFP)
A Juventuts argentin támadója, Paulo Dybala március közepén jelentette be, hogy elkapta a koronavírust – s bár már április elejére tünetmentes lett, csupán ezen a héten produkált negatív mintát a vírusteszten.

 

Paulo Dybala is kigyógyult a koronavírusból, jelentette be a Juventus. A futballista többé nincs kötelező házi karanténban, és hamarosan a teljes értékű edzéseket is elkezdheti.

A 26 éves játékos volt a harmadik (Daniele Rugani és Blaise Matuidi után) a torinói keretből, aki megbetegedett. Egy hónappal ezelőtt már azt nyilatkozta, hogy sokkal jobban van, túl van a legnehezebb időszakon.

„Erős tünetekkel küzdöttem, de most már jobban érzem magam. Nem okoz problémát, ha mozgok vagy ha sétálok, sőt, az edzéssel is próbálkozom. Nemrég még levegőt is alig kaptam, semmit sem tudtam öt percnél tovább csinálni. Még az izmaim is fájtak. Szerencsére Oriana (a játékos barátnője – a szerk.) és én is jobban vagyunk már” – mondta az argentin válogatott támadó a Juventus hivatalos YouTube-csatornáján március legvégén.

Dybalát azóta majd minden héten tesztelték, április végén még arról jött már-már megdöbbentő hír, hogy szervezete még mindig nem győzte le teljesen a vírust, továbbra is pozitív a teszteredménye, így pedig hiába tünetmentes, vélhetően fertőz, és továbbra sem hagyhatja el az otthonát.

A Juventus közleménye szerint ezen a héten végre már Dybala mindkét vizsgálata negatív eredményt hozott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik