K. T. I. 2020.05.06 18:57 Frissítve: 2020.05.07 01:04

Juve: megvan a negatív teszt, Dybala is legyőzte a vírust!

A Juventuts argentin támadója, Paulo Dybala március közepén jelentette be, hogy elkapta a koronavírust – s bár már április elejére tünetmentes lett, csupán ezen a héten produkált negatív mintát a vírusteszten.

Paulo Dybala egészségesnek mondhatja magát (Fotó: AFP)

 

Paulo Dybala is kigyógyult a koronavírusból, jelentette be a Juventus. A futballista többé nincs kötelező házi karanténban, és hamarosan a teljes értékű edzéseket is elkezdheti.

A 26 éves játékos volt a harmadik (Daniele Rugani és Blaise Matuidi után) a torinói keretből, aki megbetegedett. Egy hónappal ezelőtt már azt nyilatkozta, hogy sokkal jobban van, túl van a legnehezebb időszakon.

„Erős tünetekkel küzdöttem, de most már jobban érzem magam. Nem okoz problémát, ha mozgok vagy ha sétálok, sőt, az edzéssel is próbálkozom. Nemrég még levegőt is alig kaptam, semmit sem tudtam öt percnél tovább csinálni. Még az izmaim is fájtak. Szerencsére Oriana (a játékos barátnője – a szerk.) és én is jobban vagyunk már” – mondta az argentin válogatott támadó a Juventus hivatalos YouTube-csatornáján március legvégén.

Dybalát azóta majd minden héten tesztelték, április végén még arról jött már-már megdöbbentő hír, hogy szervezete még mindig nem győzte le teljesen a vírust, továbbra is pozitív a teszteredménye, így pedig hiába tünetmentes, vélhetően fertőz, és továbbra sem hagyhatja el az otthonát.

A Juventus közleménye szerint ezen a héten végre már Dybala mindkét vizsgálata negatív eredményt hozott. 

2021.01.20 00:36:46

Olasz labdarúgás MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. Az FC Internazionale Milano helyett Inter Milano lehet a hívószó, és minden módosítás célja a várossal való szorosabb kapcsolat érzékeltetése, a tisztább és modernebb kivitelezés, a globális identitás hangsúlyozása.

2021.01.18 18:57:41

Olasz labdarúgás BACSKAI JÁNOS

TÉLI ÁTIGAZOLÁSOK A hármas csere lesz a Genoával; A. Gómez, F. Llorente, Giroud, Pelle, Mata vagy „Qua” érkezik még?

2021.01.17 20:24:49

Olasz labdarúgás K. T. I.

A 238. Derby d'Italia a milánói alakulat magabiztos sikerét hozta a torinói riválissal szemben.

2021.01.15 11:10:56

Olasz labdarúgás BACSKAI JÁNOS

Immobile és a duplázó Luis Alberto vezérletével győzött az összeszedettebb Lazio a sokat hibázó Roma ellen.

2021.01.10 11:42:51

Olasz labdarúgás BACSKAI JÁNOS

Sorozatban hatodik alkalommal is döntetlent játszottak egymással, most az Internek volt több helyzete.