Inter: így fogadták a klubnál a visszatérő Christian Eriksent – videó

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2021.08.04. 16:59
Mint ismert, kedden visszatért az Internazionale labdarúgócsapatához a dán válogatott Christian Eriksen, akinek az Európa-bajnokság második játéknapján megállt a szíve a finnek elleni csoportmérkőzés közben. A klub videót készített arról, hogyan fogadták a társak a klasszis középpályást.

A Serie A bajnoka szerdán a hivatalos Twitter-oldalán osztott meg egy videót, amiben Eriksen visszatérését, valamint a klubon belüli tagok reakcióját láthatjuk.


A klub a hivatalos honlapján egy közleményt is közzétett.

„Christian Eriksen reggel meglátogatta az edzőközpontunkat. A dán középpályás találkozott a klub vezetőivel, az edzővel és a csapattársaival is. Eriksen fizikailag és mentálisan is jó állapotban van.

Most a koppenhágai doktorok által elkészített program szerint kezdheti meg a rehabilitációját. Az Inter orvosi stábját folyamatosan informálják Eriksen állapotáról” – olvasható az inter.it oldalán.

A 29 éves Eriksen a Finnország elleni csoportmérkőzés első félidejének végén összeesett a pályán, szívét defibrillátorral indították újra a helyszínen, majd 30 másodperccel később kinyitotta a szemét. Az életmentő beavatkozás után kórházba szállították, ahol stabilizálták az állapotát. Hat napot töltött bent, szívritmus-szabályozót kapott, majd hazatért Dániába.

A szívmegállás okától és a kezelés jellegétől függően Olaszországban eltilthatják a játékától, de Angliában vagy Hollandiában folytathatja pályafutását, mert ott más szabályok vannak érvényben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik