Inter: 40 millióért szerződtethetik Hakimit – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2020.06.26. 18:01
null
Hakimi a Serie A-ban is kipróbálhatja magát (Fotó: AFP)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Inter 40 millió euróért átigazolná Asraf Hakimit, akinek kétéves kölcsönszerződése a nyáron lejár a Borussia Dortmundnál – írja a Football Italia.

 

A Football Italia értesülései szerint az Inter 40 millió eurót sem sajnálna a Borussia Dortmund szélső védőjéért, Asraf Hakimiért. A tehetséges futballista jelenleg kölcsönben szerepel a német csapatnál, szerződése éppen ezen a nyáron jár le a Signal Iduna Parkban – ezt követően vissza kell térnie anyaegyesületébe, a Real Madridba.

A Sky Sport Italia úgy tudja, a 21 esztendős játékos szívesen csatlakozna a milánói óriáshoz, amely a Bajnokok Ligája csoportkörében figyelt fel rá, hiszen a Dortmund és az Inter egymás ellen harcolt a továbbjutásért.

Nagyon úgy néz ki, hogy a BVB nem szeretne licitálni a Real Madridnál Hakimiért, ugyanis a fekete-sárgák a napokban jelentették be Thomas Meunier szerződtetését.

Hakiminek ebben az idényben 44 dortmundi mérkőzésen 9 gólja és 10 gólpassza van, s állítólag a nagy rivális Bayern München is hevesen érdeklődik iránta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik