Roma: Mourinho jelentette be játékosa Szaúd-Arábiába igazolását

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2023.08.07. 18:10
null
José Mourinho elbúcsúzott a Szaúd-Arábiába igazoló Roger Ibaneztől (Fotó: Getty Images)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Roma menedzsere, José Mourinho a saját Instagram-oldalán jelentette be, hogy Roger Ibanez a szaúd-arábiai Al-Ahlihoz igazol.

„Légy boldog. Tudom, hogy hiányozni fogok, köszönöm az utolsó mezed. Most már fizethetsz egy rendes vacsorát nekem és személyzetemnek. Élvezd Szaúd-Arábiát. Fogadok, hogy amikor megláttad a képet, azt hitted ez egy új játékos” – írta Instagram-posztjához José Mourinho. A portugál szakember így búcsúzott Roger Ibaneztől, aki a Football Italia szerint az Al-Ahli csapatához igazol.

A portál megjegyzi, hogy a Roma meg akart válni a 24 éves brazil középhátvédtől, mert az érte kapott összegből egy új csatárt szeretnének finanszírozni. Mourinho sokat használta Ibanezt az előző idényben, a 24 éves brazil 48 mérkőzésen összesen több mint 4000 percet töltött a pályán.

Gianluca Di Marzio olasz újságíró szerint a szaúdi Al-Ahli 25 millió euró körüli összeget fizet Ibanezért, valamint a Roma további tíz százalékot kap Ibanez továbbértékesítéséből is. A 24 éves brazil négyéves szerződés köt új csapatával. A romapress.net beszámolója szerint Ibanez már elbúcsúzott csapattársaitól, most Párizsba repül orvosi vizsgálatra, mielőtt csatlakozna az Al-Ahlihoz.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik