Juventus: a vb-ezüstérmes játékos édesanyja megegyezett a klubbal

BACSKAI JÁNOSBACSKAI JÁNOS
Vágólapra másolva!
2023.06.26. 14:50
null
Veronique Rabiot a 2022-es világbajnokságra is elkísérte a fiát (Fotó: AFP)
A 28 éves francia középpályás, Adrien Rabiot édesanyja és ügynöke megegyezett a Juventusszal, így a futballista meghosszabbítja az eredetileg a jövő héten lejáró szerződését a torinói csapattal.

 

Az átigazolási hírek szerelmesei, de még ellenségei is tudják már, hogy nem egyszerű tárgyalni Adrien Rabiot ügynökével, édesanyjával, így minden nyáron hosszas átigazolási sagákba bonyolódik a család. A Corriere dello Sport információi szerint egy fél évig pihenhet az ügynök-édesanya, ugyanis a neves kérők ide vagy oda, Adrien Rabiot egy évvel meghosszabbítja a szerződését a Juventusszal.

Maga a futballista nemrégiben azt nyilatkozta, hogy szeretné magát kipróbálni egy nap Angliában (egy rövid időre volt a Manchester City játékosa, még 2008-ban), a legújabb kérője a Manchester United volt – a Juventus az olasz lap szerint holnap írja alá az új szerződést Rabiot-ékkal, és nem is akárhol: Saint-Tropez környékén.

A La Gazzetta dello Sport szerint mindez azt is jelenti, hogy a Brighton megveheti a Liverpooltól kölcsönből visszatérő Arthur Melót, és Rabiot-val azért is megérte egy évvel hosszabbítani, mert a Lazio ragaszkodott a 40 millió eurós vételárhoz Szergej Milinkovics-Szavics ügyében – akinek 2024 nyarán jár le a szerződése...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik