Serie A: nem áll le a Juventus, a PSG-től és a Barcától is igazolna

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2022.08.11. 18:16
null
Memphis Depay és Leandro Paredes is Torinóban köthet ki (Fotó: Getty Images)
Zsinórban kilenc bajnoki címet követően az előző két Serie A-idényben egyszer sem végzett a harmadik helynél előrébb a Juventus, amely szeretne ezen változtatni, így jelentősen megerősítette keretét a most zajló átigazolási időszakban. Az építkezés azonban még nem ért véget: újabb két játékos szerződtetéséről tárgyalnak a torinóiak.

 

Paul Pogba, Ángel Di María, Filip Kosztics, Gleison Bremer, Andrea Cambiaso – nem gyenge névsor, őket szerződtette eddig a Juventus ezen a nyáron, de Paulo Dybala és Matthijs de Ligt révén távoztak is nagy nevek a klubtól.

A torinóiak pár nappal a Serie A új idényének kezdete előtt újabb átigazolás megkötéséhez kerültek közel: a transzferek terén mindig megbízható olasz újságíró, Fabrizio Romano információi szerint a Juventus a személyes feltételekben már megegyezett a Paris Saint-Germain Copa América-győztes argentin válogatott középpályásával, Leandro Paredesszel. Az olaszok jelenleg a PSG válaszára várnak.

Ezzel azonban még nincs vége, hiszen egybehangzó olasz sajtóhírek szerint a Juventus ahhoz is egyre közelebb kerül, hogy szerződtesse a Barcelonától a kegyvesztett holland válogatott támadót, Memphis Depayt. A torinói klub mindenképp szeretne venni még egy játékost előre, hogy mélyítse keretét, míg a Barcelonának bevételre van szüksége, így ha a játékos is szívesen kötne ki Torinóban, akkor gyorsan pont kerülhet az ügylet végére.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik