Serie A: „Gigio lehet Buffon örököse, de nem a Juvéban”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.24. 13:27
Gianluigi Donnarumma testvére, Antonio a Corriere dello Sportnak azt nyilatkozta: öccse nagy rajongója az AC Milannak, és nem enged majd a Juventus csábításának.

„Mindennap beszélünk egymással, bár a futballról csak keveset. Azt viszont tudom, hogy jól érzi magát az AC Milannál, hatalmas rajongója a klubnak és nem hagyja el a Milant – mondta Donnarumma fivére. – Amikor gyerekek voltunk, néztük a kedvenc kapusainkat a YouTube-on, az enyém Oliver Kahn volt.”

„Buffon a legjobb kapus a világon, és Gigio lehet az ő örököse. Viszont nem a Juventusban, hanem a válogatottban. Elképesztő személyiség, soha nem látszik rajta, hogy aggódna.”

A 17 éves Donnarumma 13 hónapja a Milan első számú kapusa, szerződése 2018 nyarán jár le. Posztján a jövőjét tekintve jelenleg az egyik „legizgalmasabb” játékos a világon, nem véletlenül kerül szóba a neve a Milannál tehetősebb kluboknál. Ügynöke, Mino Raiola személye garancia arra, hogy megtalálják őt ezek a megkeresések, és a neve a legnívósabb kluboknál is feltűnhet. Bár az ügynök saját bevallása szerint jelenleg azon dolgozik, hogy a kapus milánói szerződését meghosszabbítsák.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik