Inter: Materazzi addig szorította a kezét, amíg Zidane rá nem nézett

Vágólapra másolva!
2010.12.10. 17:31
Marco Materazzi, az olasz Internazionale játékosa egy olaszországi televízióban ma este adásba kerülő interjúban arról beszél, hogy minden kétkedés ellenére november elején valóban találkozott Zinedine Zidane-nal, aki lefejelte őt a 2006-os labdarúgó-világbajnokság döntőjében.

A Radio Monte Carlo beszámolója szerint a Premium Calcio csatornán adásba kerülő Tribù del Calcio című műsorban Materazzi arról beszél, hogy november elején egy milánói szállodában valóban összefutott Zidane-nal, és beszélgettek. Az olasz játékos szerint az események a következőképp történtek:összefutott Zidane-nal, és beszélgettek. Az olasz játékos szerint az események a következőképp történtek:

„A találkozó Zidane-nal? Bizony megtörtént! – elevenítette fel a november elejei váratlan egymásba futást Materazzi. – Jöttem kifelé a szállodából, amikor megállított valaki, hogy tudniillik van egy kis probléma: Zidane most parkolt le a kocsim mellé. Mondtam, hol itt a probléma? Kimentem, ott találtam magam Zidane előtt, és kihasználtam az alkalmat, hogy mondjak neki néhány szót. Csak mi tudjuk, miről volt szó, és ami elhangzott, köztünk is marad. Én beszéltem többet, a végén ő nyújtott kezet, és addig szorítottam, amíg a szemembe nem nézett. Pontosan ezt akartam. Minden így történt, nekem tökéletesen megfelelt, aztán hogy ő mit érzett, nem tudom..."

Zidane egyelőre nem reagált Materazzi kiszivárgott nyilatkozatára. Mint ismert, a 2006-os vb döntőjében Materazzi végig cukkolta Zidane-t, s amikor a hosszabbításban trágár szavakkal becsmérelte a nővérét, a francia lefejelte őt. Zidane-t kiállították, Olaszország tizenegyespárbajt követően világbajnok lett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik