Bevégeztetett: Adriano szerződését hivatalosan is felbontották

Vágólapra másolva!
2009.04.24. 16:29
A La Gazetta dello Sport által már napokkal ezelőtt megszellőztetett információ végül igaznak bizonyult: az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalának (Serie A) listavezetője, az Internazionale április elsejei hatállyal hivatalosan is felbontotta szerződését renitens brazil támadójának, Adrianónak – áll a klub hivatalos közleményében.
Viszlát, Adriano!
Fotó: Action Images
Viszlát, Adriano!
Viszlát, Adriano!
Fotó: Action Images
Viszlát, Adriano!
Amit már eddig is lehetett sejteni, az immár hivatalossá is vált: az olasz Inter labdarúgócsapata visszamenőlegesen, április 1-jei hatállyal felbontotta a brazil Adriano szerződését – ezt a klub hivatalos közleményben jelentette be pénteken.

Mint ismeretes, Adriano a Peru elleni a vb-selejtezőt követően máig tisztázatlan okokból nem tért vissza klubjához, jelenleg is Brazíliában tartózkodik.

A La Gazzetta dello Sport már korábban beszámolt róla, hogy a klub szerződést bont a renitens csatárral, de ennek ténye csak ma vált hivatalossá.

„A történtek után nem volt más választásunk, mint a szerződés felbontása, ez volt az egyetlen jó döntés, amit meg kellett hoznunk” – kommentálta az ügyet az Inter elnöke, Massimo Moratti.

A klub közleményében megköszönte Adrianónak azt, amit az elmúlt nyolc évben a csapatért tett, és köszönetet mondott az Inter színeiben szerzett 74 góljáért is.

Adriano az Inter színeiben utolsó meccsét március 11-én, a Manchester United ellen 2–0-ra elveszített BL-meccs alkalmával játszotta, utolsó gólját pedig a Milan elleni bajnokin szerezte még februárban.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik