Ronaldo már hazautazott, de júniusig biztosan nem cserél klubot

Vágólapra másolva!
2007.12.20. 15:26
Adriano Galliani alelnök szerint a régóta sérüléssel bajlódó Ronaldo júniusig mindenképpen az AC Milan labdarúgója marad és szó sincs arról, hogy a január 1-jén kezdődő átigazolási időszakban már új csapatba kerülne. A brazil csatár nevét nemrég a Fenerbahcéval hozták hírbe, de a klubvezető szerint nem érkezett ajánlat.
Ronaldo már otthon kezelteti magát
Ronaldo már otthon kezelteti magát
Ronaldo már otthon kezelteti magát
Ronaldo már otthon kezelteti magát

„Azért repült haza, mert nem épülne fel az Internazionale elleni derbire, de biztos, hogy júniusig velünk marad – kezdte nyilatkozatát Galliani, majd így folytatta: - A legjobb döntést hoztuk a hazaengedésével, mert még sérüléssel küszködik. De január másodikára visszatér, amikor Dubaiba utazik a csapat. Reméljük, hogy később még a szerződését is meghosszabbíthatjuk.”

A kétszeres világbajnok brazil támadó az elmúlt félévben mindössze egy találkozón léphetett pályára, mert sérülésekkel bajlódik. Pedig amikor szóhoz jutott, akkor gólokkal segítette az AC Milant, és a csapat még most is számítana a segítségére.

„Bízunk abban, hogy ugyanannyira javul az állapota, mint a legutóbbi szezonban, amikor fontos találatokkal járult hozzá a csapat eredményeihez – mondta a milánói alelnök, majd kitért arra, hogy akár lelki gondok is hozzájárulhatnak Ronaldo mostani kálváriájához: - Ez is elképzelhető, hiszen hat hónap alatt csak egyszer léphetett pályára. De most egészen biztos, hogy vádliproblémái vannak, nemrég pedig combsérüléssel bajlódott.”

Ronaldo az év elején hagyta el a Real Madridot, az AC Milanban eddig tizennégy mérkőzésen hét gólt szerzett.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik