Videó: Mayweather újra ringbe lépett, brutális testütést osztott ki

K. B.K. B.
Vágólapra másolva!
2022.05.23. 15:59
null
Nem akármilyen show-t csinált szombat éjszaka Floyd Mayweather (Fotó: AFP)
Az IBF, a WBA és a WBC korábbi profi világbajnok ökölvívója, a 2015-ben veretlenül visszavonuló legenda, Floyd Mayweather 45 évesen, Abu-Dzabiban rendezett bemutatómérkőzésen lépett ringbe szombat éjszaka, s végig játszott a nála jóval rutintalanabb Don Moore-ral, olyannyira, hogy még a menetet jelző táblát is ő vitte...

 

Don Moore 2016-ban veretlenül, 18 győzelemmel vonult vissza. Igaz, profiként finoman fogalmazva sem a világ legnagyobbjai ellen küzdött. A totaldamage.hu úgy tudja, csak azért nyílt lehetősége bunyózni Floyd Mayweatherrel, mert egykor a klasszis nagybátyja, Roger Mayweather volt a mestere.

A két sportoló között óriási volt a különbség, a legenda végig bohóckodott az összecsapáson, amelynek komolyságát jól mutatja, hogy maga Floyd Mayweather szaladgált a menetet jelző táblával:

 

A hatodik menetben még a kommentátoroknak is kiszólt: a mérkőzést közvetítő szakember, megjegyezte, hogy Floyd a pszichológiai hadviselésben a legjobb, mire a bokszoló egy pillanatra odafordult, s azt mondta, igen, igen, ezt csinálja.


A mérkőzés utolsó, nyolcadik menetében brutális testütést osztott ki, amelytől Moore össze is rogyott – Mayweather kacér mosollyal véleményezte a jelenetet.


A vetélytárs szűk fél perccel a mérkőzés vége előtt még felállt, de könnyen lehet, csak a gongszó mentette meg a kiütéstől, Floyd ugyanis keményen nekirontott.

Mayweather 2015-ben vonult vissza 49 profi mérkőzésen aratott 49 győzelemmel, majd 2017-ben a ketrecharcos Conor McGregor ellen visszatért, és sikerével 50-re növelte megnyert meccseinek számát. Ezt követően tavaly júniusban a videobloggerként elhíresült színésszel, Logan Paullal vívott bemutatómérkőzést, melyen nem hirdettek győztest.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik