McGregor Mayweathernek: tegyél le 100 milliót és bokszolunk!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.17. 11:51
null
McGregor akár bokszolni is kiállna Mayweatherrel. legalábbis ezt mondja (Fotó: Reuters)
Múlt szombaton történelmet írt az UFC-sztár Conor McGregor, aki Eddie Alvarez legyőzésével könnyűsúlyú bajnok lett, így ő az első harcos, aki a szabályrendszerben két különböző súlycsoport címét birtokolja. Az idei évben szóba került, hogy McGregor megmérkőzne a tavaly visszavonult Floyd Mayweatherrel, de a találkozóból némi üzengetésen kívül semmi sem lett.

A múlt hétvégén aztán felmelegedett a téma, amikor egy riporter az UFC Floyd Mayweatherének nevezte McGregort, amire az érintett amerikai elég élesen reagált:

„Nem tudtam, hogy McGregor veretlen, húsz éve uralja az MMA-t és öt súlycsoportban bajnok. Én ugyanis ezeket értem el. Sikerült neki valaha egy éjszaka alatt háromszázmilliót keresni? Vagy akár százat, vagy hetvenet? Ha akarják, tőlem mondhatják, hogy ő az MMA Floyd Mayweathere, csak ez nem igaz. Inkább ne hasonlítgassák hozzám Conor McGregort, mert ez nagyfokú tiszteletlenség.”

McGregor természetesen nem maradt csendben és visszalőtt Floydnak:

„Floyd nem áll készen ellenem. Minden tisztelet az övé, hiszen hatalmas üzletember. Amit elért, és amire képes volt, az k.rva nagy dolog, ám az igazi, szemtől szemben való, fegyvertelen harcból soha nem kérne. Ez nem lenne már ínyére. De nyugodtan mondják meg neki és a Showtime-nak, hogy én itt várok a kapuban. Mondják meg, hogy nyugodtan keresse meg a Show embereit. Rakjanak le százmillió dollárt és mehet egy ökölvívómeccs, ha már az igazi harctól be van tojva.”

www.profiboksz.hu

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik