Különleges bevezető ajánlat!

2520162 25201622520162 2520162
Vágólapra másolva!
2013.02.08. 22:02
A Norwich City örömmel lesz az első angol első osztályú csapat aki csatlakozik a BSports Match Analysis csoporthoz aminek egyre nő a rajongótábora....

A Norwich City örömmel lesz az első angol első osztályú csapat aki csatlakozik aBSports Match Analysis csoporthoz aminek egyre nő a rajongótábora. A Norwich City örömmel lesz az első angol első osztályú csapat aki csatlakozik aBSports Match Analysis csoporthoz aminek egyre nő a rajongótábora.

A nemrég elindítottBSports Match Analysis fejlett elemzéseket, statisztikákat és grafikonokat ad a foci világából az angol Premier League-ből, a spanyol elsőosztályból, az olasz Serie A-ból valamint a francia első osztályból is egyaránt.

A honlapjukat itt megtalálhatjátok:

https://www.bloombergsports.com/football/?utm_source=bbg&utm_medium=banner&utm_campaign=ncfc2&refr=ncfc2

Beépített elemzést, történelmi adatokat (a két csapat múltban játszott meccseiről), a pontos végeredményt valamint a félidei eredményt a gólszerzőket és miegymás fontosat a meccsről ami érdekli a futball szurkolóit.

ABSports Match Analysis és a Norwich City megünnepelje a megállapodást, a Norwich rajongók kapnak egy 15 százalékos kedvezményt ha aBSports Match Analysis honlapján rákattintanak aRedeem a gift or promo code hivatkozásra és beírják a kódot:NCFC2013.

"Nagyon örülönk, hogy együtt dolgozhatunk a csapattal mivel ők az első partnereink" nyilatkozta Bill Squadron a Bloomberg Sport vezetője. "Egy olyan technológiát hoztunk létre amivel tudjuk növelni a szurkolók elkötelezettségét a csapatuk iránt."

A Norwich City értékesítési és marketing vezetője, Will Hoy ezt nyilatkozta:"Mi nagyon boldogak vagyunk, hogy sikerült megállapodni a Bloomberg Sport-tal. Szerintünk ez a termék valóban segíti a szurkolók elkötelezettségét és lehetővé teszi, hogy mindenki képben legyen a csapata elkövetkezendő meccsei időpontjával illetve, hogy képben legyen a kedvenc csapata statisztikáival is".

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik