NFL: J. J. Watt támadóként is tarthatatlan, Gronk egyszemélyes show-ja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.19. 15:33
null
J. J. Wattnak mindegy, hogy támad vagy védekezik, valahogy mindig megtalálja a labda (Fotó: Action Images)
2014-ben is hétről hétre jelentkezik a Red Zone! Sorozatunkban a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) fordulóinak legérdekesebb eseményeiből szemezgetünk. Tartsanak velünk, 20 pontból álló összeállításunkból olyan részleteket is megtudhat, amelyeket eddig nem ismert!
20 YARD – ROETHLISBERGER DOBTA FITZPATRICKET, MÁR METTENBERGERREL TARTJA A KÜLÖNÖS REKORDOT
Kezdjük a hiánypótló statisztikával: a hétfő esti Mettenberger–Roethlisberger ütközet volt minden idők leghosszabb kombinált vezetéknevű NFL-csatája irányítóknál (a Pittsburgh irányítója eddig is csúcstartó volt, Ryan Fitzpatrick volt a partnere). E mellett eltörpül az a tény, hogy Big Ben a tizennyolcadik mérkőzését is megnyerte, amelyen az ellenfélnél újonc irányító játszott, vagy hogy a Pittsburgh 1991 óta először nyert meccset úgy, hogy a negyedik negyedben több mint tíz pontos hátrányból kellett fordítania.

19 YARD – MALLETT NAGYON ÉRZI A HOUSTONI VÉDŐKET
A hétvégén már a Patriotstól érkező Ryan Mallett vezette (sikerre) a Houstont a Cleveland ellen. Az irányító ezt megelőzően legutóbb 2012. december 10-én jutott passzkísérletig, akkor azt a Texans védői kaparintották meg. Karrierje első TD-passza is egy houstoni védőhöz fűződik, ugyanis J. J. Wattot találta meg egy kétyardos passzal.

18 YARD – MOST AKKOR J. J. WATT VÉDŐ VAGY TÁMADÓ?
Talán már hallották, J. J. Watt szezonbeli második elkapott TD-ját szerezte a Titans ellen vasárnap. A Texans sztárja ezzel már négy touchdownnál jár az idényben – hisz korábbról volt még egy interception és egy fumble utáni hatpontosa is. Ezzel ő az első védőfalember 1948 óta, aki négy TD-t jegyzett egy idényen belül. Sőt, ő az első 1956 óta, aki legalább két-két touchdownt szerzett támadóként és védőként egyaránt.

Watt idén négy szerzett fumble-nél jár, az előző négy idényt vizsgálva pedig ő az egyetlen, akinek tíz-tíz szerzett és kiharcolt fumble-je van legalább. Watt mutatói idén: 9.5 sack, 4 szerzett fumble, 2 kiharcolt fumble, 1 interception, 2 elkapott TD, 1 interception return TD, 1 fumble return TD. Csak a szokásos...



17 YARD – BLOUNT NEM KAPOTT LABDÁT, BOMLASZTOTT, MENNIE KELLETT A STEELERSTŐL
A hétfő esti Tennessee–Pittsburgh mérkőzésen a 204 yardot futó LeVeon Bell touchdownja után képzeletbeli szelfit készített futótársával LeGarrette Blount, akiről ennek fényében furcsa hír volt, hogy nem csak idő előtt hagyta el a Steelers kispadját és Titans stadionját a meccs után, állítólag elkezdte fúrni fiatal csapattársát. Egy-két csapattárs azt is megjegyezte, hogy az MNF-en labdához sem érő Blount annyira rossz hatással van a csapat hangulatára, hogy jobb lett volna Nashville-ben hagyni. Miután ilyen információk kiszivárogtak, lépett a klub vezetősége, és elbocsátotta Blountot. Érdekesség, hogy Bell hétfői TD-jáig Blounté volt a Pittsburgh eddigi utolsó futott touchdownja, amelyet még szeptember 21-én ért el a Carolina ellen – ezt 31, ebből a szempontból eredménytelen negyed követte.

Kövessen minket a Facebookon is!
Kövessen minket a Facebookon is!
16 YARD – AKI MÉG HITT A RAIDERS RÁJÁTSZÁSBA JUTÁSÁBAN, NE REMÉNYKEDJEN TOVÁBB
Az Oakland Radiers MEGINT kikapott, így 0–10-es mérlegével eldőlt, hogy idén nem jut be a rájátszásba. A Miami Dolphins 2004-es 1–9-es kezdése óta nem fordult elő, hogy egy csapat már a 11. játékhéten biztossá tegye, nem lesz ott a playoffban. Akkor a Miami tizedik meccse utáni ötből hármat megnyert. A Raiders jelenleg nem úgy néz ki, mint aki képes lenne három mérkőzést megnyerni a soron következő ötből. Már csak azért sem, mert a Raiders következő ellenfelei sorrendben: a Chiefs, a Rams, a 49ers, megint a Chiefs, a Bills és a Broncos. Könnyen lehet, a szebb napokat megélt Oakland lesz az NFL-történelem második együttese, amely 0–16-tal zár egy szezont a 2008-as Detroit Lions után. Egy 0–16-ot már így is összehozott a csapat: legutóbb egy éve, tavaly november 17-én nyert meccset, azóta minden fellépésén alulmaradt.

15 YARD – ALAKUL AZ EGYETEMI RÁJÁTSZÁS MEZŐNYE, 408 YARDOS FUTÓREKORD AZ NCAA-BEN
A hajrájához közelít az egyetemi liga Amerikában, de továbbra sem lehet biztos egyik csapat sem abban, hogy szerepelni fog az első alkalommal esedékes négycsapatos rájátszásban. A múlt heti első Mississippi State például visszaesett az elsőről a 4. helyre, miután kikapott az Alabamától. A Bama pedig ennek a győzelmének köszönhette, hogy az 5. pozícióból az élre ugrott. E két csapat mellett jelenleg a 2. Oregon és a 3. Florida State (az élvonal egyetlen veretlen csapata) készülhet úgy, hogy ott lesz január 1-jén a Rose vagy a Sugar Bowlon – e kettő győztese küzd meg január 12-én Dallasban a nemzeti bajnoki címért. Az NCAA e heti krónikájához tartozik, hogy a wisconsini Melvin Gordon 408 yarddal állami rekordot döntött a Nebraska ellen, míg a generációja legjobbjának tartott Todd Gurley (Georgia) térdszalagszakadást szenvedett, ami a karrierjét is kettétörheti, még az NFL előtt.

Melvin Gordon átadta a múltnak LaDainian Tomlinson egyetemi rekordját (Fotó: ESPN)
Melvin Gordon átadta a múltnak LaDainian Tomlinson egyetemi rekordját (Fotó: ESPN)

Jelenleg így nézne ki az egyetemi rájátszás final fourjának párosítása (Fotó: nfl.com)
Jelenleg így nézne ki az egyetemi rájátszás final fourjának párosítása (Fotó: nfl.com)

14 YARD – A CARDINALS AKKOR VOLT ILYEN JÓ, AMIKOR MÉG CHICAGÓI KLUB VOLT, 66 ÉVE
Az Arizona 1948 óta először áll a legjobb győzelem–vereség mutatóval a Nemzeti főcsoportban legalább tíz fordulót követően (akkor még Chicago Cardinals volt a csapat neve, értelemszerűen nem is a sivatagban játszottak), sőt, már most biztos, hogy a 12. játékhét után is konferenciaelső marad. A Seahawks elleni mérkőzés már csak azért is kulcsfontosságú lehet, mert ha győzni tud Seattle-ben, azok is elkezdik komolyan venni, akik eddig szkeptikusan figyelték Bruce Ariansék szereplését. S ne feledjük, a februári Super Bowl a Cardinals stadionjában lesz!

13 YARD – DOLPHINSNAK SZERENCSÉT HOZ A 13-AS SZÁM
A Dolphins 22–9-re nyert csütörtökön a Bills elleni csoportrangadón, ezzel 6–4-re javítva mérlegét. A Miami idén mind a hat győztes meccsét legalább 13 pont különbséggel nyerte meg. Az 1970-es AFL–NFL egyesülés óta csak három csapat volt, amely idénybeli első hat (vagy több) diadalát egyaránt legalább 13 pontos különbségű sikerrel könyvelhette el. 1984-ben a Redskins (első 9 győzelem), 1999-ben a Rams (első 13) és 2007-ben a Patriots (első 8, később 16–0-val zárt) járt így.

12 YARD – STABILIZÁLTA FŐCSOPORTELSŐSÉGÉT A NEW ENGLAND ÉS AZ ARIZONA. HA MOST KEZDŐDNE A RÁJÁTSZÁS...
Bár kikapott a Denver a St. Louistól, így 7–3-as mérleggel utolérte csoportriválisa, a Kansas City, a holtversenyben döntő mutatók alapján a Broncos maradt az AFC Nyugati csoportjának élén. Ha most véget érne az alapszakasz, a Broncos mellett az újabb győzelmével főcsoportelsőségét megerősítő New England lenne erőnyerő. A wild card körben Cincinnati–Pittsburgh és Indianapolis–Kansas City mérkőzést rendeznének. Az NFC-ben az elsőségét a Detroit legyőzésével megerősítő Arizona mellett még úgy is a Lions lenne máris második körös, hogy ugyanúgy 7–3-as mutatóval áll, mint a Green Bay, a Philadelphia és a Dallas. Az első fordulóban az Eagles a Cowboyst fogadná, a Packers a Déli csoportot 4–6-os mutatójával is vezető Atlantához látogatna.

Ha most érne véget a szezon, így nézne ki az NFL 2014-es szezonjának rájátszása (Fotó: nfl.com)
Ha most érne véget a szezon, így nézne ki az NFL 2014-es szezonjának rájátszása (Fotó: nfl.com)


11 YARD – A CAROLINA TAVALY RETTEGETT VÉDELME AZ IDÉN ÁTJÁRÓHÁZ LETT – ELLENBEN A MIAMIÉ!
Egy éve a Carolina védelmének csodájára járt a liga. A Panthers védelme a legjobbak közé tartozott, megbénította az ellenfeleket, és a rájátszásba repítette a csapatot. Ehhez képest az idén a Párducok engedik a legtöbb first downt (240-et) az ellenfeleknek (tavaly a második legkevesebbet engedték), azaz kész átjáróház a védelmük. Érdekesség, hogy a tavaly szintén remeklő Cincinnati a 3. legrosszabb e tekintetben (235), a második a Tennessee (238). A legjobb ebben a kategóriában a Miami 175-tel, a második a Dallas 183-mal. A harmadik kísérleteket az Indianapolis semlegesíti a legjobban (az ellenfelek próbálkozásainak 35 százaléka járt sikerrel – no, nem a New England elleni produkció (9/12 volt a Patriots mutatója) segített ebben), az Atlanta a legrosszabbul (47.5). A negyedik kísérleteknél a St. Louis riválisainak mérlege ötből semmi, a Jets esetében ez egyből semmi, a San Diegónál nyolcból egy. A Pittsburgh rémes e téren, az ellenfelek 8 kísérletéből hét volt sikeres, a Tampa Bay és a New Orleans öt-öt alkalomból egyet-egyet védekezett ki, az Atlanta négyből egyet.

10 YARD – ISMÉT ÚJ BAJNOKOK AVATTAK A HFL-BEN, A LÁZADÓK 6000 NÉZŐ ELŐTT VERTÉK A FARKASOKAT
A magyar amerikaifutball-elitliga (HFL) 2014-es szezonjának döntőjében az Újbuda Rebels második félidei remeklésének köszönhetően 19–9-re legyőzte a Docler Wolvest, megszerezve története első bajnoki címét. A Lázadók sikere egyben azt jelenti, hogy a HFL harmadik kiírásában a harmadik bajnokot avatták. A mérkőzés legértékesebb játékosának Kocsis Pétert, az újbudaiak elkapóját választották meg. A találkozóról bővebben ide kattintva olvashat!

A 2014-es Hungarian Bowl győztese az Újbuda Rebels lett (Fotók: Bratincsák Péter)
A 2014-es Hungarian Bowl győztese az Újbuda Rebels lett (Fotók: Bratincsák Péter)


9 YARD – BRUTÁLIS SORSOLÁS, DE A SZEZON MÁSODIK FELÉNEK MÁGIÁJA MÉG TART A PATSNÉL
A New England Patriots a szezon második felére fordulva elképesztően erős sorsolással szembesült, sorrendbena Denver (a meccs előtt az AFC legjobb mérlege), az Indianapolis (a meccs előtt a legtöbb meccsenként szerzett pont), a Detroit (a legkevesebb engedett pont), a Green Bay (a legtöbb szerzett pont jelenleg) és a decemberben mindig mindenkire veszélyes San Diego várt Tom Bradyékre. Az első két feladatot sikerrel teljesítették a Hazafiak, ráadásul a Broncost (43–21) és a Coltsot (42–20) is 22 ponttal verték meg, ezzel 2010 óta a szezonok második felében lejátszott mérkőzéseken már 31 sikert és csupán három vereséget tudnak felmutatni.

8 YARD – BRANDON MARSHALL FINOMAN UTALT ARRA, HOGY ELŐNYÖS HELYZETBEN VAN
A Bears elkapója, Brandon Marshall egy vörös zónás szituációnál Josh Robinsonnal találta magát szembe a szélen, aki csupán azért volt pályán, mert a vikingsos Captain Munnerlyn épp görccsel bajlódott az oldalvonal mellett. Marshall alig észrevehető mozdulatokkal jelezte Jay Cutlernek, hogy finoman szólva sem rossz a matchupja. Cutler eszmélt, Marshall pedig játszi könnyedséggel szerzett touchdownt.



7 YARD – ILYEN PONTATLANUL MÉG EGY BROWNS-QB SEM PASSZOLT
Brian Hoyer 50 kísérletből csak 20-szor passzolt pontosan a Texans elleni vereség során, ez pedig negatív klubrekord. 1950-ben Otto Graham állította fel a legtöbb pontatlan passz egy meccsen rekordját, majd 1981-ben Brian Sipe beállította ugyanezt. Az előző idényben Jason Campbell 56/27-es mutatójával csúcsot döntött, Hoyer ezt adta át a múltnak.

6 YARD – A MANNING CSALÁD ÉS AZ INTERCEPTIONÖK
Vasárnap Peyton és Eli Manning összesen hét interceptiont dobott, az oroszlánrészt Eli vállalta öttel. A testvérpáros ezúttal eggyel elmaradt közös rekordjuktól: 2007 novemberében Eli kétszer, Peyton hatszor adta el a labdát ugyanazon a napon.

Ennek kapcsán újabb hiánypótló statisztikába botlottunk: a Manning család – beleszámítva tehát az édesapát, Archie-t is – 155 olyan mérkőzéssel rendelkezik, amelyen több interceptiont dobott, mint TD-t. Archie magasan vezet 64-gyel, Eli a második 46-tal, Peyton pedig a harmadik 45-tel.

Archie Manning 1971-es debütálása óta az NFL-ben 7744 meccsen fordult elő, hogy egy irányító több interceptiont dobott, mint touchdownt. A Manning família ennek két százalékát teszi ki.

Eli Manning karrierjének talán legrosszabb dobása (Forrás: sbnation.com)
Eli Manning karrierjének talán legrosszabb dobása (Forrás: sbnation.com)

5 YARD – CHRIS BORLAND A 49ERS ÚJ VEZÉRE? – ÚJONCFIGYELŐ
NaVorro Bowman után Patrick Willis sem bevethető már a 49ers védelmében, ennek ellenére nem esett össze a védelem, köszönhetően az újonc Chris Borlandnek. A 23 éves belső linebacker a legutóbbi négy meccsen kezdőként lépett pályára, és az utolsó hármon pedig már a védelem vezére volt: 48 szerelést mutatott be – 63-mal feljött az újoncok listáján már a harmadik helyre –, a Giants ellen pedig két interceptiont is szerzett, a 49ers történetében első újonc linebackerként.

ÚJONCFIGYELŐ
PASSZOLT YARDOK
SZERELÉSEK
1. Derek Carr (Oakland) 2075 1. C. J. Mosley (Baltimore) 90
2. Blake Bortles (Jacksonville) 1921 2. Preston Brown (Buffalo) 74
3. Teddy Bridgewater (Minnesota) 1479 3. Chris Borland (San Francisco) 63
FUTOTT YARDOK
SACKEK
1. Jeremy Hill (Cincinnati) 556 1. Anthony Barr (Minnesota) 4
2. Jerick McKinnon (Minnesota) 484 1. Aaron Donald (St. Louis) 4
3. Terrance West (Cleveland) 408 3. négyen 3
ELKAPOTT YARDOK
INTERCEPTIONÖK
1. Mike Evans (Tampa Bay) 794 1. Kyle Fuller (Chicago) 3
2. Kelvin Benjamin (Carolina) 768 2. Chris Borland (San Francisco) 2
3. Sammy Watkins (Buffalo) 649 2. C. J. Mosley (Baltimore) 2
2. Bradley Roby (Denver) 2

4 YARD – RODGERS OTTHON NEM ISMER ELADOTT LABDÁT, A PACKERS PEDIG KEGYELMET
Parádés formába lendült a Packers és Aaron Rodgers,különösen hazai pályán brillíroznak a „sajtfejűek", a Bears elleni 55 pont után az Eaglesnek 53-at rámoltak be. A Green Bay csupán az ötödik csapat, amely két egymást követő meccsén legalább 50 pontig jut – igaz, ez már sorozatban a harmadik év, hogy egy csapat végrehajtja ezt a bravúrt (2012-ben a Seahawks, 2013-ban a Broncos). Olyanra még nem volt példa, hogy egy csapat triplázni tudjon. Még...

SZAVAZÁS

Ön szerint melyik csapat nyeri meg az NFL 2014-es szezonját?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

A Packers rendszerint már a nagyszünetre elveszi az ellenfelek kedvét a további játéktól, a legutóbbi négy fellépésen az első félidőkben128–9-es pontkülönbséget tud felmutatni. A Green Bay az első együttes, amely soron következő négy otthoni összecsapásán legalább 28 pontig eljut az első félidőben. A mostani összpontszámot nem csak a támadóknak köszönhetik, szerzett TD-t a védelem és a speciális egység is.

Aaron Rodgers sem panaszkodhat, otthon sorozatban 322 passzkísérletet és 29 TD-passzt ért már el legutóbbi interceptionje óta – mindkettő NFL-rekord.

3 YARD – MAGIC JOHNSON LARRY BIRDHÖZ HASONÍLTOITTA RODGERST, AKI INKÁBB VLADE DIVAC FELÉ HÚZ
A Green Bay Philadelphia elleni gálája Magic Johnsont is megihlette, a kosárlegenda pedig a Twitteren kezdte el dicsérni Aaron Rodgerst, akit egy másik kosaras halhatatlanhoz, Larry Birdhez hasonlított. „Aaron Rodgers jó barátomra, egyben riválisomra, Larry Birdre emlékeztet. Hasonló tulajdonságaik vannak. Mindketten nagy vezérek, tombol bennük a versenyszellem, és ami a legfontosabb, a csapattársaikat is jobbá teszik, s mindezt olyan könnyedén, hogy aki nézi őket, azt hiszi, ő is könnyedén tudná utánuk csinálni. Azt hiszem, nem is tudnék nagyobb dicséretet mondani Rodgersnek, az NFL legjobb irányítójának, mint hogy a háromszoros NBA-bajnok Larry Birdhöz hasonlítom" – állt Johnson twitterüzenetláncában.

A Kaliforniában a Lakers meccsein felnövő Rodgers meghatódva reagált a dicséretre. „Ez kissé túlzás volt Magictől, akiről tudom, mennyire tiszteli Larryt. Nagyszerű ezeket a szavakat olvasni egy olyan embertől, aki a pályán és azon kívül is rengeteget letett az asztalra, de Larry egy legenda. Szerintem inkább Vlade Divachoz lehetne engem hasonlítani, apám nagy Lakers szurkolóként annak jobban örült volna" – viccelődött kicsit a Packers QB-je.

2 YARD – MEGSZAKADT MANNING SOROZATA, A RAMS MINDKÉT DÖNTŐST ELVERTE
Peyton Manning
úgy érkezett meg St. Louisba, hogy sorozatban 15 mérkőzésen adott legalább két TD-passzt, ez pedig a liga történetének leghosszabb szériája volt. A Denver irányítója ezúttal viszont csak egyig jutott, ráadásul csapata ki is kapott. St. Louisba amúgy sem győzni jár a Broncos, ez volt a negyedik meccse, ebből három vereség és egy döntetlen a mérleg.
ARamsnagyon pörög idén ha a nagy esélyesekről van szó, ebben a szezonban csupán négy győzelmet arattak a Kosok, de abból egyet a bajnok (Seahawks), egyet a döntős (Broncos) és egyet pedig az egyik konferenciadöntős (49ers) ellen arattak. Arra, hogy egy csapat az előző idény két Super Bowlba jutó csapatát is megverje 2003 óta nem volt példa, akkor a Green Baynek sikerült.

1 YARD – GRAY SHOW-JA UTÁN GRONK ELJÁTSZOTTA A SZÍV BAJNOKÁT MAJD A TERMINÁTORT ÉS A MAGIC BOYST IS
A Patriots újonc futója, Jonas Gray – a statisztikusok újraszámolásának köszönhetően 199 helyett – 201 yardot és 4 TD-t futott a Colts elleni rangadón, ezzel Herb Henderson 1921-es tette óta az első, aki úgy szerez négy futott hatpontost egy meccsen, hogy előtte egyet sem tudott felmutatni. Csak viszonyításképpen, a vasárnap esti rangadó után az egész liga állt négy futott TD-nal a fordulóban, ebből pedig hármat a Chiefs szerzett.

Gray Patriots-rekordot jelentő negyedik pontszerzése után Rob Gronkowski a nálunk A szív bajnokai címen futó életrajzi film Michael Oherját idézte, megfogta a neki egész mérkőzésen szövegelő Sergio Brownt, és még a TD megszerzése után is tolta lefelé a pályáról, egészen a kameráig vágva.



Nem sokkal később egy másik filmre váltott, és Terminátorként rongyolt végig a Colts védői között.


De a legnagyobb jelenet talán még így is az ünneplése volt


BÁTOR JÓSKA
Andrew Luck
nagy nehezen 300 yard fölé kúszott a Patriots ellen az előző héten. Na, ennyi jött be a tippünkből. Ugyanis a Colts irányítója – bár két sikertelen negyedik kísérletet is összehozott – több TD-passzt (2) adott, mint ahányszor eladta a labdát (1), a két csapat legfeljebb 50 pontos össztermése pedig már ott megdőlt, hogy a Pats 42-ig eljutott.

De máris itt a lehetőség a javításra. A New Orleans a Brees, Payton duóval nem nagyon szokott kikapni otthon. Kétszer egymás után pedig pláne. Na, de hogy háromszor is... Hiába esélyesebb a Baltimore, a Ravens ellen már nem botlanak hazai pályán a Szentek. A tavaly év végén épp az azóta remeklő Arizona vette el Russell Wilson hazai veretlenségét, a Seattle Seahawks ligaelső futójátéka (174.2 yard meccsenként) pedig ezúttal felőrli a harmadik legjobb védelmet (80.5) és legalább 120 yardot termel majd a Cardinals ellen.

STATISZTIKÁK
A 11. FORDULÓ LEGJEI
A legtöbb passzolt yard:
Peyton Manning (Denver)
–St. Louis
389
A legtöbb futott yard: Le’Veon Bell (Pittsburgh)
–Tennessee
204
A legtöbb elkapott yard: Mike Evans (Tampa Bay)
–Washington
209
A KATEGÓRIÁK PILLANATNYI LEGJOBBJAI
A legtöbb passzolt yard: 3388 Andrew Luck (Indianapolis)
A legtöbb futott yard: 1233 DeMarco Murray (Dallas)
A legtöbb elkapott yard: 1161
Antonio Brown (Pittsburgh)
A legtöbb szerelés: 116 Luke Kuechly (Carolina)
A legtöbb sack: 12 Justin Houston (Kansas City)
A legtöbb interception: 6
Tashaun Gipson (Cleveland)
NFL 2014, ALAPSZAKASZ
11. FORDULÓ
2014.11.14 2.25 Miami Dolphins–Buffalo Bills 22–9
2014.11.16 19.00 Chicago Bears–Minnesota Vikings 21–13
2014.11.16 19.00 Cleveland Browns–Houston Texans 7–23
2014.11.16 19.00 Carolina Panthers–Atlanta Falcons 17–19
2014.11.16 19.00 Kansas City Chiefs–Seattle Seahawks 24–20
2014.11.16 19.00 St. Louis Rams–Denver Broncos 22–7
2014.11.16 19.00 New Orleans Saints–Cincinnati Bengals 10–27
2014.11.16 19.00 New York Giants–San Francisco 49ers 10–16
2014.11.16 19.00 Washington Redskins–Tampa Bay Buccaneers 7–27
2014.11.16 22.05 San Diego Chargers–Oakland Raiders 13–6
2014.11.16 22.25 Green Bay Packers–Philadelphia Eagles 53–20
2014.11.16 22.25 Arizona Cardinals–Detroit Lions 14–6
2014.11.17 2.30 Indianapolis Colts–New England Patriots 20–42
2014.11.18 2.30 Tennessee Titans–Pittsburgh Steelers 24–27
Szabadnapos. Dallas Cowboys, New York Jets, Jacksonville Jaguars, Baltimore Ravens
12. FORDULÓ
2014.11.21 2.25 Oakland Raiders–Kansas City Chiefs
2014.11.23 19.00 Atlanta Falcons–Cleveland Browns
2014.11.23 19.00 Buffalo Bills–New York Jets
2014.11.23 19.00 Chicago Bears–Tampa Bay Buccaneers
2014.11.23 19.00 Indianapolis Colts–Jacksonville Jaguars
2014.11.23 19.00 Minnesota Vikings–Green Bay Packers
2014.11.23 19.00 New England Patriots–Detroit Lions
2014.11.23 19.00 Philadelphia Eagles–Tennessee Titans
2014.11.23 19.00 Houston Texans–Cincinnati Bengals
2014.11.23 22.05 San Diego Chargers–St. Louis Rams
2014.11.23 22.05 Seattle Seahawks–Arizona Cardinals
2014.11.23 22.25 Denver Broncos–Miami Dolphins
2014.11.23 22.25 San Francisco 49ers–Washington Redskins
2014.11.24 2.30 New York Giants–Dallas Cowboys
2014.11.25 2.30 New Orleans Saints–Baltimore Ravens
Szabadnapos. Pittsburgh Steelers, Carolina Panthers
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik