Schalke: túl sokat kért a brazil; Sanét nem adják a Citynek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.02. 13:50
A német élvonalbeli Schalke 04 labdarúgócsapata a téli átigazolási időszakban a brazil Renato Augustóval szeretett volna erősíteni, ám a középpályás szerződtetése kútba esett: a Corinthians futballistája túl sokat kér.

„Ez az átigazolás ugrott, nem tudtuk teljesíteni Renato Augusto fizetési igényeit” – tudatta Horst Heldt, a gelsenkircheniek klubmenedzsere a Bilddel. André Breitenreiter vezetőedző elégedetlen a keret összetételével és mindenképpen növelni szeretné variációs lehetőségei számát a téli átigazolási időszakban. A Schalkénál még Gökhan Inler (Leicester City) és Mauricio (Tyerek Groznij) is a kiszemeltek között van.Horst Heldt, a gelsenkircheniek klubmenedzsere a Bilddel. André Breitenreiter vezetőedző elégedetlen a keret összetételével és mindenképpen növelni szeretné variációs lehetőségei számát a téli átigazolási időszakban. A Schalkénál még Gökhan Inler (Leicester City) és Mauricio (Tyerek Groznij) is a kiszemeltek között van.

Heldt azt is közölte, hogy a klub egyelőre nem engedi el legnagyobb értékét, Leroy Sanét. A fiatal játékos iránt a Manchester City érdeklődött, de a klubmenedzser szerint még a dúsgazdag angol csapatnak sincs annyi pénze, amennyiért a gelsenkircheni klub eladná a német válogatott támadó középpályást.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik