Három meccsig még biztosan a Leipziget erősítem – Szoboszlai

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2023.05.14. 22:37
null
Szoboszlai Dominik jövőre is a BL-ben szeretne játszani (Fotó: Getty Images)
Mint arról beszámoltunk, az RB Leipzig Willi Orbán és Szoboszlai Dominik góljával fordított, és legyőzte a Werder Brement a német Bundesliga 32. fordulójában. A találkozó utáni sajtótájékoztatón a magyar válogatott csapatkapitánya a vele kapcsolatos átigazolási hírekről beszélt.

 

„Három meccsig még biztos, hogy az RB Leipziget erősítem. Szeretnék a Bajnokok Ligájában játszani, és szeretném megnyerni a második kupámat a csapattal. Meglátjuk, mi lesz a nyár után” – idézte a német Tag24 a Werder Bremen elleni találkozón győztes gólt szerző Szoboszlai Dominikot.

A magyar válogatott csapatkapitánya reagált egy újságírói megjegyzésre is, miszerint biztosan maradna Lipcsében: „Ilyet nem mondtam.”

Korábban a nemzetközi sajtóban megjelentek olyan hírek, hogy az angol élvonalban (Premier League) szereplő Newcastle United érdeklődik a középpályás iránt, ezekkel egybevágnak a Nemzeti Sport Online értesülései is. A „szarkák” belügyeivel kapcsolatban jól értesült forrásaink szerint ha az angol klub eléri a BL-indulást, megkezdik a tárgyalásokat Szoboszlaival, akinek a jelenlegi szerződése 2026 nyaráig szól.

NÉMET BUNDESLIGA
32. FORDULÓ
RB Leipzig–Werder Bremen 2–1 (0–0)

Lipcse,Red Bull Aréna,47 069néző.Vezette:Badstübner
RB Leipzig:Blaswich – Simakan, Klostermann (Gvardiol, 71.), Orbán, Henrichs (Halstenberg, 71.) – Laimer (X. Schlager, 81.), A. Haidara (Kampl, 71.) – Szoboszlai, Forsberg (Poulsen, 76.) – Werner, Nkunku.Vezetőedző:Marco Rose
Werder:
Pavlenka – Veljkovics, Stark, Friedl – Weiser, Grujev (N. Schmidt, 76.), A. Jung – Bittencourt (Dinkci, 78.), Stage – Schmid (Mbom, 86.), Ducksch (Philipp, 76.).Vezetőedző:Ole Werner
Gólszerző:
Orbán (87.), Szoboszlai (90+6.), ill. Bittencourt (70.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik